Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Прес-реліз
  • Рік переваг від ŠKODA стартував! З 18 січня ціни на найпопулярніші моделі ŠKODA знижені!

Рік переваг від ŠKODA стартував! З 18 січня ціни на найпопулярніші моделі ŠKODA знижені!

Рік переваг від ŠKODA стартував! З 18 січня ціни на найпопулярніші моделі ŠKODA знижені!

Різдвяні дні підійшли до кінця, але для шанувальників марки ŠKODA свята тільки починаються! 

ВІДЕО ДНЯ

Компанія «Єврокар» оголошує 2016-й – роком переваг від SKODA! Саме тому вже з 18 січня 2016 року, всі клієнти зможуть оцінити нові переваги SKODA. Вигода клієнта досягає 50 000 гривень!

Крім того, протягом усього 2016 року, кожен місяць клієнти марки зможуть скористатися не тільки новими спеціальними пропозиціями по купівлі автомобілів модельної лінійки SKODA, але також спеціальними пакетами сервісних послуг та іншими, актуальними для всіх автолюбителів пропозиціями. Слідкуйте за подіями SKODA!

Реклама

Отже, починаючи з 18 січня 2016 року, беззмінний лідер продажів в Україні - SKODA Octavia, в одній з найпопулярніших комплектацій Active 1,4 TSI кВт, можна придбати за новою ціною, що еквівалентна 19 023 дол. США. *

Стартова ціна, еквівалентна 19 023 дол. США*, актуальна для Octavia в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,4 TSI потужністю 110 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC з XDS +, подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення двох дитячих крісел на задньому сидінні, кондиціонер, центральний замок, передні електросклопідйомники, електрично-регульовані зовнішні дзеркала з підігрівом, радіо "SWING", повнорозмірне запасне колесо і т.д.

Реклама

З 18 січня бестселер SKODA Rapid можна придбати за новою ціною, що еквівалентна 14 548 доларам США.*

Стартова ціна, еквівалентна 14 548 дол. США *, актуальна для Rapid в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,6 MPI потужністю 81 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC +, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, кондиціонер, центральний замок, передні електросклопідйомники, галогенові передні фари, задні протитуманні фари, денне світло DAY LIGHT, радіо "BLUES, повнорозмірне запасне колесо і багато іншого.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від SKODA тільки почався і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте кращі пропозиції від SKODA щомісяця!

Реклама

Більше інформації про ціни і пакети пропозицій можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» www.eurocar.com.ua. 

Переконатися у перевагах автомобілів SKODA та дізнатись більше про актуальне ціноутворення на увесь модельний ряд SKODA та розмір вигоди можна в автосалоні компанії «Форвард Автоцентр» - офіційного дилера компанії «Єврокар», що знаходиться за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел.: (03131) 3-13-32. 

* Вартість SKODA Rapid в комплектації Active 1,6 MPI / 81 кВт становить 363 598,16 грн, що є еквівалентом 14 548 дол. США, вартість SKODA Octavia в комплектації Active 1,4 TSI / 110 кВт становить 475 441,84 грн, що є еквівалентом 19 023 дол. США, за розрахунковим курсом гривні до долара США - 24,993 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%), який використовує компанія «Єврокар». Ціна в гривні вказана станом на 18.01.2016 р. Вартість у національній валюті України змінюється прямопропорційно зміні курсу гривні до долара США, встановленим НБУ на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, встановленим НБУ на 18.01.2016 р Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі SKODA на сайті http://www.eurocar.com.ua

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно