Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сервіс із вигодою від Renault

Сервіс із вигодою від Renault

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції, яка проходитиме з 1 лютого по 31 березня 2016 року в офіційних дилерських центрах Renault.

ВІДЕО ДНЯ

Сучасні автомобілі – це складні технічні механізми, які потребують періодичного обслуговування. Найчастіше ми ставимо найвищі вимоги до автомобілів і двигунів Renault, незалежно від пори року, пробігу і навантажень. Для того, щоб забезпечити надійну роботу двигуна, важливо своєчасно згідно з регламентом виробника виконувати заміну ременів двигуна – ременя газорозподільного механізму і ременя навісного обладнання.

У період сервісної акції всім клієнтам MY RENAULT пропонується виконати заміну ременів ГРМ і навісного обладнання з вигодою до 25% на запасні частини ідо 10% на роботи по їх заміні.

Реклама

Акційна пропозиція поширюється на:насоси охолоджуючої рідини, шківи колінчатого валу, заглушки розподільчого валу, комплекти ременів допоміжного обладнання, ремені допоміжного обладнання, комплекти ременів ГРМ, свічки запалення, акумуляторні батареї таохолоджуючу рідину.

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів Renault зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Реклама

З моменту запуску даної програми було зареєстровано більше 26 500 клієнтів, які можуть економити в період унікальних акційних пропозицій і користуватися всіма можливими вигодами лояльного клієнта.

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнтові надається особистий кабінет, в якому можливо:

– планувати сервісні роботи на автомобілі,

Реклама

– отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта,

– економити більше, аніж інші в період дії акційних пропозицій, тощо.

Зареєструйтеся в MY RENAULT та заощаджуйте на сервісному обслуговуванні вже сьогодні!

Детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті компанії та в офіційному дилерському центрі Renault «Авто Акорд», який знаходиться за адресою м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3 або за тел.: +38 (03131) 3-13-34. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно