Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Андре Тан представив колекцію вбрання для "METRO Кеш енд Кері Україна"

Мода - ближча до людей. Андре Тан представив авторську колекцію весняно-літнього вбрання для торговельної мережі "METRO Кеш енд Кері Україна". Показ модних ексклюзивних речей відбувався саме у торговельному центрі. Разом з професійними моделями одяг демонстрували і звичайні відвідувачки.

ВІДЕО ДНЯ

Це європейська тенденція: коли Жан Поль Готьє, відомий французький дизайнер, розробляє для відомої французької мережі супермаркетів, коли німецький всесвітньо відомий дизайнер Карл Лагерфельд розробляє для німецької мережі супермаркетів. Мені дуже приємно, що мене запросили розробити спеціальну лінію, лінію одягу для жінок Шафа від Tan, - відзначив дизайнер Андре Тан.

Колекція складається з базових речей на весну та літо. Це джемпери, туніки, брюки, спідниці та блузи, і звісно ж, сукні-максі з тонким паском, що вже стали візитівкою дизайнера. Усі речі виготовлені з натуральних тканин, тому приємні на дотик. А головне - вони доступні за ціною.

Реклама

Ідея створення доступного одягу від українських дизайнерів у нас давно вже була і тому ми вибрали Андре Тана. Насправді "МЕTRO Кеш енд Кері Україна" стала першою компанією в області роздрібної торгівлі, яка вводить українського дизайнера під українським брендом для своїх покупців, - розповіла Юлія Пилипенко, директор із продажів "МЕTRO Кеш енд Кері Україна".

Ексклюзивні речі від українського дизайнера можна буде придбати в усіх 23 торговельних центрах МЕTRO.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно