Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зроби тест-драйв HYUNDAI та виграй квитки на ЄВРО 2016 у Франції

Зроби тест-драйв HYUNDAI та виграй квитки на ЄВРО 2016 у Франції

18 березня 2016 року в усіх офіційних дилерських центрах Hyundai стартувала акція «ЄВРО тест-драйв», головним призовим фондом якої є квитки на матчі збірної України на ЄВРО 2016 у Франції.

ВІДЕО ДНЯ

Стати учасником акції просто. Для цього необхідно пройти тест-драйв в будь-якому офіційному дилерському центрі Hyundai – наприклад, в компанії Захід Авто-М, який розташований за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Одночасно з проходженням тест-драйву необхідно залишити в дилерському салоні «Захід Авто-М» свої анкетні дані і автоматично отримати можливість виграти квитки на матчі ЄВРО 2016. Заявку на тест-драйв можна також заповнити безпосередньо на сайті офіційного дистриб’ютора Hyundai в Україні. http://euro2016.hyundai.com.ua/

Всі учасники тест-драйву в рамках акції «ЄВРО тест-драйв» отримують гарантовані подарунки безпосередньо в дилерському салоні.

Реклама

Акція проходить в період з 18 березня 2016 року по 28 квітня 2016 року включно. Переможці будуть визначені 29 квітня 2016 року методом випадкового вибору через електронну систему random.org.

Компанія Hyundai Motor є офіційним партнером Чемпіонату Європи, який в цьому році проходитиме у Франції з 10 червня по 10 липня 2016 року. Спонсорство футбольних заходів - одне з головних напрямків глобальної стратегії Hyundai з розвитку спорту на протязі декількох років.

Реклама

Кращий тест-драйв - тільки з Hyundai! Не пропустіть шанс виграти квитки на ЄВРО 2016!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно