Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Каскова подорож" стартувала в салонах Renault

"Каскова подорож" стартувала в салонах Renault

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск програми “КАСКОВА ПОДОРОЖ", яка діє з 12 квітня по 30 червня 2016 року по всій дилерській мережі Renault.

ВІДЕО ДНЯ

Компанія Renault в Україні створює клієнтам максимально привабливі умови для придбання автомобілів. У всіх дилерських центрах Renault тільки до 30 червня 2016 р. можна скористатися безпрецедентною пропозицією, згідно з якою покупець при придбанні нового автомобіля Renault без доплат отримує в подарунок преміум страхування КАСКО терміном на 1 рік.

Програма діє при купівлі автомобілів Renault наступних моделей: Fluence, Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV.

Реклама

Пропозиція вперше реалізується компанією Renault в Україні, лідером автомобільного ринку, на ексклюзивних умовах з компанією СК “АХА Страхування”, беззаперечним лідером на ринку автострахування України.

Страхування КАСКО здійснюється на базі “All Risks” (страхування від усіх ризиків). Крім традиційних ризиків, таких як: “Викрадення”, “Збиток внаслідок ДТП”, збитки внаслідок стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА також відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових та непередбачених подій.

Реклама

Головна перевага програми – максимальний захист автомобіля Renault протягом 12 місяців. Договір страхування включає також ряд додаткових переваг, таких як евакуація з місця події, виплата без надання документів компетентних органів. При настанні страхового випадку ремонт проводиться на офіційних сервісних станціях Renault.

Вартість аналогічного продукту страхування на ринку досягає 20-30 тис. грн при вартості автомобіля 400 тис. грн, що означає, що клієнт Renault отримує істотну фінансову перевагу і спокій за свій новий автомобіль першого року експлуатації.

Кредит від Renault Finance також стає доступнішим з пропозицією "КАСКОВА ПОДОРОЖ". У випадку кредиту доплата за преміум КАСКО для клієнта складе всього 2,5% від вартості автомобіля, що в 2-3 рази менше стандартного тарифу при оформленні кредиту. Разом з тим, діють вигідні кредитні умови для моделей, що беруть участь в акції: Fluence, Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV 0% на 2 роки!

Реклама

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд. або на офіційному сайті компанії.

"Каскова подорож" стартувала в салонах Renault – 01
"Каскова подорож" стартувала в салонах Renault – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно