Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Абсолютно новий Volkswagen Tiguan – вже на Закарпатті!

Абсолютно новий Volkswagen Tiguan – вже на Закарпатті!

Затамуйте подих – він вже тут. Новітній Volkswagen Tiguan вже чекає на Вас в автосалоні офційного дилера Volkswagеn в Україні – компанії "Форвард Автоцентр".

ВІДЕО ДНЯ

Завітайте на Автоград, що знаходиться в Мукачеві по вул. Автомобілістів, 3, щоб особисто познайомитись з автомобілем, що здатен змінити Ваше уявлення про кросовери.

На дорозі або бездоріжжі – на будь-якому покритті новий Tiguan відкриває для Вас велику кількість можливостей. Завдяки сучасним технологіям і досконалим їздовим характеристикам він підтримує в усьому, чого Ви прагнете досягти. 

Реклама

Численні електронні асистенти водія, сучасні технології і вичерпні можливості для підключення до Інтернету та інтеграції смартфонів – це ж неймовірний потенціал для нових пригод, та ще й у цілковитій безпеці і з комфортом. 

On-road, off-road та навіть онлайн – новий Tiguan покаже Вам багато нового. Завдяки новітнім технологіям Ви ідеально підготовлені практично до будь-яких пригод. 

Реклама

Новий Volkswagen Tiguan за ціною від 762 660 грн*  доступний для ознайомлення та замовлення в автосалоні офіційного дилера - компанії Форвард Автоцентр: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Деталі за тел.: (03131) 3-14-00. 

* -  для базової версії 1.4 TSI 2WD 6MT Trendline

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно