Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Tucson – новий Ти

Новий Tucson – новий Ти

Новий Hyundai Tucson - саме той автомобіль, який, пройшовши довгий шлях удосконалень та інновацій, підкріплений народною любов’ю і довірою, став уособленням нової концепції бренду – Modern Premium.

ВІДЕО ДНЯ

Автомобіль характеризується сміливими пропорціями, атлетичним і виразним силуетом, фірмовими стрімкими лініями, а також новою шестикутною решіткою радіатора, що суміщена з комбінованими світлодіодними фарами головного освітлення. Зовнішній вигляд моделі повністю відповідає поточній дизайнерській філософії корейського бренду.

Автомобіль створений на абсолютно новій платформі, що дозволяє збільшити доступний внутрішній простір і зберегти оптимальний баланс між габаритами, комфортом пасажирів і об’ємом багажного відділення.

Реклама

Новий Tucson з оптимізованою конструкцією корпусу і стійкістю на високих швидкостях є симбіозом останніх інженерних рішень та витонченого дизайну Fluidic Sculpture 2.0, що забезпечуєні з чим не порівнянне задоволення від кермування. Завдяки сучасним рішенням, поліпшеному коефіцієнту лобового опору і іншим технічним характеристикам цим авто можна насолодитися сповна.

Шестиступенева коробка передач забезпечує виняткову економію палива і низькі викиди вуглекислого газу, одночасно значно покращуючи динаміку розгону.

Реклама

Дизельний двигун 2.0 CRDi має максимальну потужність 185 к.с при 4 000 об/хв. і крутний момент 400 Нм при 1 750 ~ 2 750 об/хв. Бензиновий двигун 2.0 Nu має максимальну потужність 155 к.с. при 6 200 об/хв. і крутний момент 19,6 кг * м при 4 000 об/ хв. Внутрішнє оздоблення виконано з високоякісних і м’яких на дотик матеріалів. Ергономічний дизайн і продумане розташування основних органів управління забезпечать комфортну їзду і водієві, і пасажирам. Передня консоль і панель приладів отримали більш класичний, спокійний і сучасний вигляд. Передні сидіння можуть бути укомплектовані електричними регулюваннями і вентиляцією. До слова, підігрів передніх сидіньдоступний вже в базовій комплектації для українських споживачів. Пасажирам задніх сидінь також доступний підігрів і регульовані спинки, а також окремі повітроводи в задній частині центрального боксу.

Вартість нового Hyundai Tucson стартує від 596 300 грн. Детальну інформацію про ціни і комплектації Hyundai Tucson Ви можете отримати у наших консультантів в автосалоні офіційного дилера Hyundai - компанії "Захід Авто-М": м.Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3 або за тел.: (03131) 318 50.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно