Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Tipo Station Wagon – автомобіль для сім’ї

Новий Tipo Station Wagon – автомобіль для сім’ї

Fiat завжди прагнув знаходити рішення і створювати автомобілі для сім’ї. Відповідно до цієї традиції з’явився новий Tipo Station Wagon (з кузовом універсал), який, маючи довжину 4,57 м є дуже містким, функціональним, технологічним і економічним, що робить життя на борту зручним і для водія, і для пасажирів. Рівень комфорту для водія і пасажирів на абсолютній вершині в своїй категорії: на передньому сидінні можуть розташуватися пасажири зростом до 1,87 м, а на задньому сидінні – одночасно три пасажири зростом 1,80 м.

ВІДЕО ДНЯ

Місткий 550-літровий багажник – кращий в категорії – робить автомобіль ідеальним місцем для всіх тих, кому потрібен простір, практичність і гнучкість використання машини. Завдяки системі «Magic Cargo Space» багажник можна трансформувати однією рукою, щоб зробити його зручним для всієї родини, для відпочинку або потреб по роботі.

Полицю зі змінною конфігурацією можна встановити в двох положеннях, щоб збільшити глибину багажника; дві знімні бічні стінки можуть використовуватися для того, щоб покласти дрібні предмети і максимально використовувати ширину багажника. Сидіння з асиметричним складенням завдяки систем іFlip&Fold дозволяють мати рівнув антажну поверхню без сходинок на вході. Просторий багажник і великі можливості в зміні компонування дозволяють комфортно розмістити все, що потрібно клієнтові: велосипеди, лижі, дитячі коляски, валізи і предмети до 1,80 метрів у довжину.

Реклама

Fiat Tipo Station Wagon пропонує дійсно все необхідне в своїй комплектації, поєднуючи традиційний для історії бренду Fiat підхід до функціональності, простоти і індивідуальності. Про це свідчить великий набір обладнання в базовій комплектації, системи активної і пасивної безпеки і корисні і розумні технологічні рішення, такі як інноваційна система "UconnectTM 7″HD Live" з 7-дюймовим кольоровим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю, ємнісний екран «pinch&swipe», як у сучасного планшета.

Система останнього покоління включає в себе голосовий інтерфейс, Bluetooth, потокове аудіо, зчитування текстів і розпізнавання голосу, входи AUX і USB з інтеграцією IPod, елементи управління на кермі і, за запитом, камеру паркування заднього виду і нову вбудовану навігаційну систему TomTom 3D.

Реклама

Коробка передач з подвійним зчепленням може використовуватися в автоматичному або послідовному режимі залежно від того, чи вибирає водій більш зручний і економічний або більш динамічний стиль водіння.

Багата пропозиція також для бізнес-клієнтів

Fiat Tipo Station Wagon також призначений і для роботи. Спеціальна версія Business, наприклад, включає в себе інформаційно-розважальну систему "UConnect NAV 7 “HD Live" з навігатором TomTom 3D, датчики паркування, адаптивний круїз-контроль, систему контролю гальмування і обмежувач швидкості в базовій комплектації.

Реклама

Цікаві факти про команду Fiat Tipo

Сім’я Tipo не тільки відзначає повернення компанії Fiat в сегмент середньорозмірних седанів: це перш за все глобальна модель для все більш глобального бренду. Він був спроектований в Італії в Центрі стилю FCA, розроблений в Італії і Туреччині разом з Tofaş R & D і виготовлений на заводі в Бурсі, і буде продаватися в більшніж 50 країнах регіону EMEA.

У молодій інтернаціональній команді розробників було більше жінок, ніж чоловіків, а також жінки були лідерами в Центрі стилю. Проект сім’ї Tipo зібрав дизайнерів, інженерів і фахівців з виробництва і маркетингу з Італії, Туреччини, Кореї, Іспанії, Росії та Австрії. Середній вік команди був напрочуд молодим: менше 37 років.

Автомобіль пройшов жорсткі випробування, щоб підтвердити, що його високі стандарти можуть бути гарантовані в усьому світі: він був випробуваний на чотирьох континентах, від Мексики до Дубая, від Швеції до Південної Африки, від Туреччини до Бразилії, що в еквіваленті як 218 разів обігнути земну кулю, на висоті до 4000 метрів над рівнем моря, і в діапазоні температур від -30°C до +51°С, на всіх типах доріг. В результаті з’явився зручний у користуванні автомобіль, народжений, щоб зробити життя простіше для всіх, хто знаходиться на борту, де все під рукою, забезпечуючи комфорт і функціональність.

Не випадково, він отримав за версією «Autobest» нагороду в номінації «краща покупка» серед автомобілів 2016 року: журі з 26 журналістів з провідних європейських автомобільних журналів оцінило версії 5Doors і Station Wagon разом з Tipo 4Doors як кращу покупку року. Ця нагорода підтвердила якості моделі.

Детальну інформацію про автомобіль можна отримати в автосалоні компанії "Захід Авто-М" за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно