Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Соціальний проект «H-road» від Hyundai – допомога дітям

Соціальний проект «H-road» від Hyundai – допомога дітям

Офіційний імпортер автомобілів TM Hyundai в Україні, компанія «Хюндай Мотор Україна», розпочинає масштабний соціальний проект «H-road», в рамках якого кожен учасник дорожнього руху своїм власним прикладом зможе підтримати прагнення до ввічливої поведінки на дорозі, а також підкреслити життєву необхідність обов’язкового виконання ПДР.

ВІДЕО ДНЯ

Важливим та актуальним аспектом проекту «H-road» є і його невід’ємна благодійна складова, а саме – забезпечення безкоштовного навчання для дітей-сиріт новим навичкам у різних професійних сферах. 

Візуальним носієм та своєрідним показником особистої причетності всіх охочих до проекту «H-road» стануть спеціальні стікери, дизайн яких розроблений постачальником щастя №1 – відомим українським брендом GAPCHINSKA™. Малюнки на стікерах нагадують, як легко бути Героєм на дорозі – варто лише ввічливо поводитись та дотримуватись правил дорожнього руху. Герої стікерів, як і сам бренд GAPCHINSKA, випромінюють любов, щастя, мрії, турботу та ніжність. 

Реклама

Учасники проекту «H-road», які в період з 14 вересня по 14 грудня 2016 року (включно) придбають стікер, отримають знижку  на 5 % від попередньої вартості продажу у Дилерських центрах оригінальних запасних частин автомобілів Hyundai, аксесуарів, мастильних матеріалів, а також на 15% від попередньої вартості робіт у Дилерських центрах з технічного/сервісного обслуговування автомобілів Hyundai, включаючи планове технічне/сервісне обслуговування. 

Соціальний проект «H-road» від Hyundai – допомога дітям – 01
Реклама

Знижка не поширюється на:

- Додаткове обладнання;

- Кузовні роботи;

Реклама

- Шиномонтаж. 

Виручені від продажу стікерів кошти підуть на оплату навчання дітей, що залишились без батьків та рідних навичкам та професіям, які є актуальними відповідно до потреб сьогодення на ринку праці. Зокрема, буде організовано навчання на курсах водіння, IT, дизайну, фінансів, менеджменту на інших. Тому що Героєм можна бути і в повсякденних справах. І як важливо бути ним саме для тих, хто потребує нашої опіки найбільше – для дітей-сиріт. Підтримуючи і огортаючи їх турботою та любов’ю, ми всі разом робимо світ добрішим. Тому що точно знаємо – чужих дітей не буває! 

Детальну інформацію щодо проекту «H-road» та знижок на запасні частини та аксесуари можна отримати у представників СТО «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно