Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Creta: українська прем’єра – в жовтні

Hyundai Creta: українська прем’єра – в жовтні

Уже в жовтні 2016 року Hyundai Creta з’явиться в автосалоні компанії "Захід Авто-М" – офіційного дилера автомобілів ТМ HYUNDAI в Закарпатській області! 

ВІДЕО ДНЯ

Незабаром  ТОВ «Хюндай Мотор Україна», офіційний імпортер автомобілів ТМ HYUNDAI в Україні, розпочинає продаж абсолютно нової моделі в сегменті B-SUV- Hyundai Creta. 

Чого очікувати нашим покупцям від новинки? Найменший кросовер в модельній лінійці бренду має в довжині 4270 мм, в ширині 1780 мм, в висоті 1630 мм і спроектований з розрахунком на підвищену прохідність – мінімальний дорожній просвіт становить 190 мм. 

Реклама

Що стосується можливої ​​гами силових агрегатів Hyundai Creta, то на українському ринку будуть представлені бензинові двигуни: передньопривідна версія матиме 1,6-літровим мотор (123 к.с.), який працюватиме в парі з шестиступеневими "автоматом" і механікою. А повнопривідна похвалиться 2-літровим мотором (149 к.с.) і АКП. Очікується, що привід 4WD буде доступний для двигуна 1,6 л в 2017 році. 

На вибір бажаючим придбати новий автомобіль в Україні запропонують три комплектації: Entry, Mid і Top. Потрібно відзначити, що автомобіль стане одним з найкраще оснащених в своєму сегменті. Так, кросовер отримав шість подушок безпеки – 2 фронтальні і 2 бокові для водія та пасажирів, а також шторки безпеки з кожного боку. У всі комплектації буде стандартно входити антиблокувальна система гальмування (ABS), електронна система активної безпеки (ESP), система утримання на підйомі (HAC), система допомоги при спуску (DBC), система сигналізації аварійного гальмування (ESS), система стабілізації автомобіля в русі (VSM), а також датчики контролю тиску в шинах (low / high line). 

Реклама

Залежно від комплектації покупець Hyundai Creta може розраховувати на 16- або 17-дюймові колісні диски, на тканинну або шкіряну оббивку сидінь, на підігрів передніх і задніх сидінь, кондиціонер або клімат-контроль, електрорегулювання і обігрів бічних дзеркал, систему безключового доступу в салон Smart Key і кнопку запуску двигуна, бортовий комп’ютер, камеру заднього виду, мультимедійно-навігаційний комплекс з 7-дюймовим екраном, світлодіодні денні ходові вогні (LED DRL), світлодіодні задні ліхтарі DRL, повторювачі поворотів на дзеркалах і багато іншого. 

Детальнішу інформацію про новий кросовер Hyuindai можна отримати у консультантів компанії "Захід Авто-М": м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно