Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ТОП-5 цікавих фактів про кейтеринг

ТОП-5 цікавих фактів про кейтеринг

Організація будь-якого заходу має свої особливості. Не став винятком і кейтеринг, який отримує все більшу популярність в нашій країні. Сьогодні багато весіль і корпоративних вечірок не обходяться без послуг кейтеринг-агентств. Щоб все пройшло на вищому рівні, робити замовлення потрібно тільки справжнім професіоналам, таким як співробітники Premier Palace Catering. Ознайомитися з пропонованими послугами кейтерингу, акціями і розцінками можна на сайті. 

ВІДЕО ДНЯ

Чим може здивувати кейтеринг?

На відміну від інтер’єру звичайного ресторану, виїзний банкет може змінюватися щодня. Радуючи гостей і роблячи їх трішки щасливішими. Також кейтеринг може здивувати своїми історичними фактами: 

Реклама

1. Кейтеринг родом з Франції, як, втім, і багато, що пов’язано з високою кухнею. Перші виїзні бенкети влаштовував Людовик Великий в XVII столітті. Такі грандіозні банкети викликали справжнє захоплення у запрошених гостей. Присутніх регулярно дивували незвичними стравами на винос. Все це досягалося завдяки невгамовній фантазії французького метрдотеля Франсуа Вотеля. 

2. Кейтеринг активно використовується понад 100 років. Після відходу з життя Короля-Сонця виїзні бенкети поступово втратили свою актуальність і були забуті. І тільки на початку минулого століття в США з’явилася необхідність в такому обслуговуванні. В цей час в Америці велося активне будівництво будинків. Щоб не відволікати робітників від виконання своїх обов’язків, організаторам спало на думку підвозити їм обіди до місця роботи. Виїзне обслуговування довелося багатьом до вподоби і поступово стало активно використовуватися в інших країнах. 

Реклама

3. При організації кейтерингу на одну людину розраховується більше 1 кг їжі. Зазвичай виїзний захід проходить за часом 3-4 години. В середньому на одну персону розраховують близько 1,3 кг їжі. Сюди входять холодні та гарячі закуски, а також десерт. 

4. Щоб гарячі страви зберігали свою температуру, використовуються спеціальні пристосування. Будь-який учасник банкета на природі бажає поласувати смачною і гарячою їжею, але далеко не кожен замислюється, як організатори цього домагаються. З цією метою свіжоприготовлені страви поміщають в термобокси і підвозять до місця, де планується банкет. Перед подачею на стіл їжу підігрівають за допомогою Чафіндіш-обладнання. 

5. Еко кейтеринг – новий напрямок виїзних церемоній. Багато агентств з організації банкетів на виїзді прагнуть не тільки вразити своїх клієнтів оригінально приготовленою їжею, але ще і готують її виключно з екологічно чистих продуктів. Гості можуть скуштувати не тільки смачні, але і корисні страви.

Реклама

Досвідчені фахівці кейтеринг індустрії, щоб організувати якісний банкет, використовують не менше двадцяти видів спеціальної техніки. Перш ніж організувати захід, проводиться зонування території та розраховується простір. На одну персону відводиться не менше 1 м² площі.

Важливою особливістю кейтерингу є велика економія часу. Замовляючи обіди в офіс для своїх співробітників, роботодавці щоденного зберігають півгодини робочого часу. 

Сайт компании catering.premier-palace.com:

Адреса: бул. Т. Шевченко / вул. Пушкінська 5-7/29, 

Київ, 01004, Україна

Організація кейтерингу: 

+380 (44) 244 12 22

Реклама

+380 (44) 244 14 48

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно