Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кросовер Renault придбай – валізу з грошима вигравай

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск акції "Кросовер придбай – валізу з грошима вигравай", що триватиме з 2 по 30 листопада 2016 р. в дилерській мережі Renault. 

ВІДЕО ДНЯ

Відвідувачі дилерських центрів Renault, які з 2 по 30 листопада включно придбають одну з моделей Renault – Duster, Captur, Kadjar або Koleos, отримають в подарунок* фірмову валізу Renault sport та беруть участь в розіграші призів** – трьох валіз з грошима! 

Розіграш призів відбудеться до 10 грудня 2016 р. за допомогою сервісу підбору випадкових номерів http://www.random.org в присутності нотаріуса, а також представників компанії Renault в Україні. 

Реклама

Під час візиту в дилерський центр Renault буде можливість:

- познайомитися з моделями Renault;

Реклама

- провести тест-драйв, а також переконатися на власному досвіді в європейському рівні комфорту автомобілів;

- дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

- отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault;

Реклама

- оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance.

Кросовер Renault придбай – валізу з грошима вигравай – 01

Renault Duster – справжній позашляховик! Зовнішній дизайн Duster підкреслює його брутальний стиль, надійність та прагнення до заміських пригод. Гама високопродуктивних і надійних двигунів забезпечить задоволення від водіння та помірні експлуатаційні витрати. 

Renault Captur – нова тенденція міського автомобіля. Ця модель об’єднує характеристики яскравого кросовера, функціонального мінівена, а також компактного і динамічного хетчбека.Модель відрізняє неймовірна кількість персоналізації: існує більше 15 варіантів зовнішнього дизайну Captur! 

Renault Kadjar – це нова модель на ринку кросоверів.Він стильний, спортивний, сучасний і інноваційний. При цьому, як і всі моделі Renault, він також універсальний, функціональний і практичний. Kadjar пропонує широку лінійку сучасних двигунів, які поєднують динамічні характеристики, економну витрату палива та низький рівень викидів СО2.

Renault Koleos поєднує в собі комфорт, потужність та універсальність Преміум-технології є корисними та водночас надзвичайно зручними в користуванні. Усе в цій моделі, від картки-ключа "вільні руки" та бортового відео до мультимедійної системи R-Link, гарантує задоволення для всієї сім’ї! 

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно