Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нова сервісна програма Renault Assistance+: на відстані одного дзвінка

Нова сервісна програма Renault Assistance+: на відстані одного дзвінка

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск нової сервісної програми для власників постгарантійного парку "Renault Assistance+". 

ВІДЕО ДНЯ

"Renault Assistance+" – це програма, що розповсюджується на авто з постгарантійного парку, тобто на ті, у яких вийшов строк гарантії (заводської або продовженої)*. 

Нова сервісна програма є незамінним помічником, оскільки забезпечує технічну та інформаційну допомогу в дорозі. Також відчутною перевагою нової програми є те, що власники авто можуть скористатися інформаційною (технічною) допомогою у країнах Європи. 

Реклама

Інформаційна підтримка у країнах Європи стосується консультації під час дорожньо-транспортної пригоди (ДТП): порядок дій на місці ДПТ (в т.ч. щодо надання першої домедичної допомоги); юридична підтримка; загальний порядок звернень до страхової компанії; порядок оформлення документів; інформація про місцезнаходження і номери телефонів екстрених служб. 

Для зручності клієнтів створено цілодобовий диспетчерський центр для міжнародних дзвінків: +38(044) 239-88-28. 

Реклама

Розширена допомога "Renault Assistance+" включає** в себе евакуацію, підзарядку акумулятора, певний оперативний ремонт на місці поломки, що дозволений заводом-виробником, доставку з/ч або палива до місця поломки, заміну пошкодженого колеса або коліс на запасні (у випадку використаного запасного, доставку пошкоджених коліс до шино монтажу, ремонту та повернення назад), відкриття або відігрів замків. 

Окрім розширеної допомоги на дорозі нова сервісна програма "RenaultAssistance+" пропонує додаткові переваги, а саме:

· надання організаційної допомоги при оформленні прокату автомобіля та надання знижки у розмірі 15%*** від рекомендованої роздрібної ціни в одній із запропонованих мереж з прокату автомобілів: AVIS, SIXT, Budget, Hertz.

Реклама

· надання організаційної допомоги (включаючи доставку) та знижки на оформлення полісу****:ОСЦПВ - до 15%, КАСКО - до 10%, ЗЕЛЕНА КАРТА - до 10%.

Приєднатися до сервісної програми "Renault Assistance+" дуже легко. Необхідно лише звернутися до офіційного дилерського центру Renault та придбати спеціальну пластикову картку з унікальним номером. Вартість картки становить 300 грн. Одна карта може бути зареєстрована лише під один номер автомобіля.

Термін дії картки становить 1 рік. Активною вона стає на наступний день після реєстрації. Протягом строку дії карти надається можливість користуватися послугами розширеної допомоги на дорозі, відповідно до програми "Renault Assistance+" 7 днів на тиждень, 24 години на добу. 

Технічна допомога надається протягом строку дії карти на всій території України, окрім окупованих територій та зони проведення АТО. Клієнтові надається цілодобовий доступ до диспетчерського центру підтримки за телефоном: 0 800 500 149. 

*Обмеження по можливості отримання карти стосується лише ваги автомобіля - до 3 т.

** Витрати на паливо, з/ч, ремонт коліс на шино монтажі за рахунок клієнта

***Послуга надається у тих регіонах України та Європи, де вона є доступною. Оплата безпосередньої вартості прокату, включаючи усі супутні платежі, здійснюється за рахунок клієнта.

Реклама

****В залежності від обраної страхової компанії. Детальніше про отримання таких знижок можна дізнатись за номером телефону Асистансу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно