Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тріумф Doblò Cargo і нового Fiorino

Тріумф Doblò Cargo і нового Fiorino

На думку журі престижної нагороди « What Van? Awards 2017» (кращий фургон 2017 року) – конкурс, організований великим британським журналом, що надає консультації з купівлі та продажу легких комерційних автомобілів, моделі Doblò Cargo і новий Fiorino були названі кращими машинами відповідно в категоріях «легкий фургон року» і «малий фургон року».

ВІДЕО ДНЯ

На церемонії нагородження, яка проходила в Лондоні, журі конкурсу «What Van?» – у складі фахівців, які можуть похвалитися багаторічним досвідом в цій галузі – оголосила про успіх двох моделей, які разом із знаковим Ducato та Fullback і Talento, що з’явилися нещодавно, склали абсолютно новий модельний ряд Fiat Professional всього за два роки. До речі, кілька тижнів тому новий Fullback був обраний «пікапом 2017 року» в рамках першого випуску конкурсу, організованого французьким журналом «4×4 Magazine» (видавництво Larivière).

На додаток до перемоги в конкурсі, «команда» Fiat Professional дає точне рішення для будь-якої транспортної задачі, оскільки охоплює всі сегменти, пропонуючи всі типи кузова, вантажопідйомності і обсягу, а також широкий вибір колісної бази, довжини і висоти і високо економічні двигуни з живленням на різних видах палива.

Реклама

Премія «Малий фургон року» дісталася новому Fiorino, еволюції моделі, яка створила сегмент невеликих фургонів і яка з моменту запуску (у 2007 році) на сьогодні зареєструвала більше 370 000 проданих одиниць. З оновленим зовнішнім виглядом і інтер’єром, новий автомобіль Fiat Professional ідеально підходить для міського використання завдяки своїм компактним розмірам, які роблять його маневреним в пробках і легким при паркуванні, не жертвуючи високим вантажним об’ємом до 2,8 м3 і вантажопідйомністю до 660 кг. Крім того, він знаходиться на вершині свого класу щодо продуктивності, експлуатаційних витрат, комфорту і функціональності.

Ще один учасник-переможець – це, звичайно, Doblò Cargo, який вже другий рік поспіль, журі конкурсу «WhatVan?» визнає найкращим «легким фургоном року».

Реклама

Тепер в своєму четвертому поколінні і будучи спадкоємцем виграшної моделі – з 2000 року її обрали понад 1,6 млн клієнтів – новий Doblo Cargo пропонує більше функціональних можливостей i більш високу продуктивність. Саме ці принципи дозволили Fiat Professional створити автомобіль, який є кращим в категорії щодо продуктивності і функціональних характеристик, вантажопідйомності і низьких експлуатаційних витрат.

Нагадуємо, що в Україні Fiat Doblo отримав нагороду в номінації «Співвідношення ціна / якість»

Детальну інформацію про автомобілі можна отримати в автосалоні компанії "Захід Авто-М" за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно