Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Motor посів перше місце у рейтингу якості журналу Auto Bild

Hyundai Motor посів перше місце у рейтингу якості журналу Auto Bild

Hyundai Motor впевнено посів перший рядок рейтингу якості журналу Auto Bild 2016 року. Ця перемога в одному з найпрестижніших конкурсів в автомобільній галузі – третя в активі компанії за останні сім років. До цього автомобілі Hyundai визнавалися найкращими в рейтингу якості та надійності Auto Bild у 2010 и 2011 роках. Журнал Auto Bild щорічно проводить оцінювання якості та надійності автомобілів, відштовхуючись від відгуків та опитувань клієнтів, а також орієнтуючись на комплексне тестування автомобілів.

ВІДЕО ДНЯ

Загальний бал Hyundai Motor у рейтингу Auto Bild складає 2,14 з 5. «Це серйозний успіх. Відмінна робота, Hyundai!», – так відгукнулися про перемогу компанії представники команди випробувачів. Hyundai Motor завоювала перше місце тричі за сім років, піднявшись на дві позиції з третього місця рейтингу минулого року. Експерти журналу були приємно вражені результатами моделей Hyundai в ресурсних випробуваннях. Hyundai i30 подолав більш ніж 100 000 км з оцінкою «1» та став найкращим автомобілем в ресурсних випробуваннях за всю історію рейтингів Auto Bild. Виходячи з результатів ресурсних випробувань, які тривають у Німеччині й понині, Hyundai i30 —  не поодинокий приклад. В Auto Bild відмічають: «Hyundai може по праву пишатися підвищенням якості за останні кілька років. Позитивний імідж автомобілів компанії підтверджується результатами моделей i10 и Tucson, які здолали по 30 000 км без жодної несправності».

«Якість —  це ключовий елемент стратегії бренду Hyundai. Перше місце у рейтингу якості Auto Bild — це яскрава демонстрація досвіду та технологічного рівня Hyundai Motor, яка підкреслює наші успіхи у прагненні стати до 2020 року провідним азіатським брендом в Європі», – коментує Томас Шмід, технічний директор Hyundai Motor Europe.

Реклама

Auto Bild складає рейтинг якості та надійності провідних автомобільних брендів з 2001 року. Одним з ключових елементів оцінки є задоволеність клієнтів. Журнал оцінює усі відкличні кампанії та виправлення автомобілів на протязі року, а також результати звіту Бюро технічного контролю Німеччини, яке відповідає за встановлену законодавством загальну перевірку транспортних засобів. В остаточному рейтингу враховуються показники ресурсних випробувань протяжністю 100 000 км з власної бази даних Auto Bild, а також результати цехових випробувань. При складанні рейтингу до уваги приймається кількість скарг читачів, яка демонструє ступінь задоволеності власників та вказує на можливі типові дефекти. Цьогоріч задоволеність клієнтів оцінювалась в ході опитування 8575 автовласників,яке проводить інститут дослідження суспільної думки Forsa. Зрештою, Auto Bild оцінює період та обсяг гарантій на нові автомобілі від виробників.

Компанія OOO «Хюндай Мотор Україна» - офіційний імпортер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно