Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як вибрати якісний кальян?

Як вибрати якісний кальян?

В нашому  сучасному житті так багато клопотів і стресів, що інколи просто хочеться втекти від проблем і розслабитися. Кожен обирає свій спосіб відпочинку, але одним з найпопулярніших і найдоступніших являється куріння кальяну. Це заняття примандрувало до нас з далекої  Індії, адже саме вона є його батьківщиною. В мусульманському світі кальян, або як його називають там «шишка», дуже популярний, але і нам представникам християнства різних конфесій він вже не чужий. Сам кальян являє собою пристрій, що використовують для куріння, який охолоджує і фільтрує дим. Великий вибір кальянів представлено на сайті http://kalyanchik.com.ua в інтернет-магазині Кальянчик, де також можливо купити різноманітні комплектуючі для кальяну за доступними цінами. Шахта кальяну  – це,так званий, фільтр, на її холодних стінках конденсуються різні добавки і посудина з рідиною, яка втримує в собі велику кількість шкідливих речовин, що містяться в димові. Під час куріння відбувається розрідження, завдяки цьому дим через рідину і трубку потрапляє прямо в легені курця.

ВІДЕО ДНЯ

Особливості кальяну

Кальян має, на відміну, від звичайних сигарет дуже приємний і специфічний аромат і смак. Табактеж дуже відрізняється від звичайного, з першого ж погляду їх можна ідентифікувати. Кальяннийтабак – це липка субстанція, яку виготовляють з патоки та додають в неї різні смакові домішки. А для тих хто взагалі не хоче палити табак, можна обрати варіант взагалі без нього. Користь такого кальяну очевидна.

Реклама

Взагалі куріння кальяну  – це ціла, так би мовити, церемонія.  Друзі збираються разом, ідуть до якогось закладу, обмінюються своїми поглядами, думками, переживаннями доки їм готують все необхідне. Душевна атмосфера і повний релакс – це саме те що потрібно в нашому буремному житті. Кальян випускає приємний аромат, який виконує функцію ароматерапії, що сприяє повному розслабленню. Користь кальяну залежить від правильного приготування. Якщо замість рідини додати якийсь лікувальний трав’яний настій, то вийде своєрідний інгалятор. Він буде нести виключно позитивний вплив на дихальні шляхи і організм в цілому. Користь на відміну від звичайних сигарет  заключається в тому, що дим являється паром. Виникає він в момент затяжки.

Пам’ятайте, що є деякі правила гігієни для куріння кальяну: купувати виключно якісний табак, всі частини кальяну потрібно мити після кожного використання, користуйтеся одноразовими муштуками.

Реклама

Користь яку приносить кальян після тяжкого трудового тижня незамінна, боротьба зі стресом пройде на ура разом з кальяном в компанії друзів під приємну музику.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно