Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вигідне ТО від Renault

Вигідне ТО від Renault

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції, яка триватиме з 16 січня до 11 березня 2017 року в офіційних дилерських центрах Renault.

ВІДЕО ДНЯ

Існує думка, що технічне обслуговування (ТО) - це тільки заміна моторної оливи і масляного фільтра, тому процедура не є важливою і проходити її не так вже обов’язково. 

ТО для автомобіля Renault - це не тільки заміна моторної оливи, це цілий комплекс технічних заходів, що складається з 29 операцій і 87 перевірок в контрольних точках. 

Реклама

У період сервісної акції надається можливість з максимальною вигодою провести ТО автомобіля. Тільки клієнтам MY RENAULT надається знижка 20% на моторні оливи ELF, до 25% на запасні частини групи ТО і 10% на роботи по їх заміні. 

Для власників автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2011 р. випуску) на постійній основі діє програма лояльності пост гарантійного парку "Вік має значення", в рамках якої, незалежно від акції, що триває, клієнти отримують вигоду 20% на оригінальні запчастини, призначені для проходження ТО, а також роботи з їх установки. 

Реклама

Також клієнти з автомобілями віком понад 5 років мають додаткову можливість отримати якісний сервіс за помірною ціною, використовуючи запчастини лінійки Motrio - бренду, сертифікованого компанією Renault, в т.ч. наявна олива марки Motrio, що має допуски Renault 0700 і 0710.Знижка діє тільки при купівлі та встановленні запасних частин в офіційних сервісних центрах Renault. Детальніше з умовами програми можна ознайомитися на сайті www.renault.ua. 

Програма ТО для автомобілів Renault не має жодних винятків або "рекомендованих робіт". Все, що повинно бути зроблено на Вашому авто відповідно до його віку і пробігу, входить в стандартну програму ТО і буде зроблено. Вам не будуть запропоновані зайві операції, всі роботи будуть погоджені з клієнтом. "Заявлена вартість = оплачена вартість" - один зі стандартів компанії Renault, який неухильно виконується. 

Компанія Renault не йде на компроміс у питаннях безпеки. Комфорт водія і пасажирів завжди були і залишаються нашими найсильнішими сторонами. І всі наші зусилля спрямовані на досягнення основної мети - справність і довгострокова експлуатація Вашого автомобіля і Ваш спокій. Після проходження ТО на офіційному сервісі Ви можете бути повністю впевнені в своєму автомобілі. Все, що необхідно перевірити, буде перевірено і все, що необхідно поміняти, буде замінено. 

Реклама

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua. 

Renault за допомогою сервісу MY RENAULT мають можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

– планувати сервісні роботи на автомобілі,

– отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта,

– економити більше, аніж інші в період дії акційних пропозицій, тощо.

З моменту запуску даної програми було зареєстровано більше 36 000 клієнтів, які можуть економити в період унікальних акційних пропозицій і користуватися всіма можливими вигодами лояльного клієнта. 

Відео про переваги технічного обслуговування Renault на офіційній сторінці Renault в Youtube https://www.youtube.com/watch?v=hU4n97y-5hc&t=161s. 

Реклама

Детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті компанії та в офіційному дилерському центрі Renault «Авто Акорд», який знаходиться за адресою м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3 або за тел.: +38 (03131) 3-13-34. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно