Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Краща пропозиція сезону: ціни на Skoda Octavia і Skoda Superb знижені

Краща пропозиція сезону: ціни на Skoda Octavia і Skoda Superb знижені

Святкові дні закінчилися? SKODA готова довести що це не так! Для всіх поціновувачів динамічних, комфортних і надійних автомобілів 2017 рік починається з ексклюзивного пропозиції від улюбленої марки!

ВІДЕО ДНЯ

З 20 січня 2017 року найпопулярніші автомобілі SKODA, світові бестселери SKODA Octavia і SKODA Superb можна придбати за ексклюзивною ціною, з максимальною вигодою до 98 980 гривень! Кількість автомобілів обмежена!

Тільки в період з 20 січня по 28 лютого 2017 року, автомобіль, який об’єднує кращі технологічні досягнення марки, найпопулярніший автомобіль в своєму класі, який щорічно вибирають тисячі українців - SKODA Octavia третього покоління, можна придбати з вигодою 23 340 грн. Дане пропозиція діє при покупці Octavia в комплектації Style з бензиновим турбованим двигуном 1,8 TSI потужністю 180 к.с. і семиступінчастою DSG, в дилерській мережі «Єврокар».

Реклама

Але це ще не все хороші новини для шанувальників марки SKODA. З 20 січня по 28 лютого 2017 року дилерської мережі «Єврокар» діє найкращу цінову пропозицію на SKODA Superb. Тільки до кінця лютого флагман марки SKODA, володар величезної кількості престижних міжнародних нагород, «Автомобіль року в Україні 2016» - SKODA Superb третього покоління можна придбати з вигодою до 98 980 грн.

Слідкуйте за новинами від компанії «Форвард автоцентр » і шукайте кращі пропозиції від марки SKODA на сайті http://www.skoda.zet.com.ua.

Реклама

Запрошуємо на тест драйв в автосалон «Форвард автоцентр» за адресою: місто Мукачево, Автоград, вул.Автомобілістів, 3, телефон  для довідок +38(03131)31332.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно