Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Hyundai Accent: перші офіційні подробиці

Новий Hyundai Accent: перші офіційні подробиці

Вже зовсім скоро компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду Hyundai, виведе на український автомобільний ринок седан Hyundai Accent нового покоління. Сьогодні компанія розкриває перші подробиці  цієї моделі.

ВІДЕО ДНЯ

Представляючи цілковито нове покоління Accent, Hyundai Motor невідступно слідує своїй концепції Modern Premium, розширюючи поняття про автомобіль тільки як про засіб для пересування та надаючи власникам моделей бренду унікальну можливість скористатися передовими технологіями. Основні зміни в новому Accent торкнулися дизайну, габаритів, лінійці моторів та трансмісій, а також опцій, перелік яких був істотно розширений у порівнянні з автомобілем попереднього покоління.

Абсолютно новий дизайн. Четверта генерація Hyundai Accent (HC) отримала абсолютно новий гармонійний, в міру агресивний та елегантний дизайн екстер’єру та інтер’єру. Передня частина автомобіля прикрашена новою решіткою радіатора Cascade Grille, яка інтегрована в більш спортивний та поважний передній бампер з клиноподібними боковими нішами з хромованими вставками, у яких розташовані нові протитуманні ліхтарі. Фари головного світла автомобіля отримали більш витончену форму, оснащуються вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями та функцією статичного освітлення поворотів. Профіль кузова отримав більш динамічні форми, а задня частина автомобіля може похизуватися цілком новим багажником, заднім бампером зі стильною накладкою контрастного кольору у зоні дифузора та задніми ліхтарями оригінальної форми зі світлодіодною оптикою.

Реклама

Конструктори бренду змінили архітектуру салону, встановили нові крісла з більш виразною боковою підтримкою та використали в обробці інтер’єру більш якісніші та зносостійкі матеріали. Суттєво перетворилося робоче місце водія: тут з’явилася цілковито нові панель приладів та кермо, а центральна консоль повернута до водія для зручності  користування усіма функціями кліматичної та мультимедійної систем автомобіля.

Збільшені габарити. У порівнянні з Hyundai Accent попереднього покоління, довжина кузову нової моделі зросла на 30 мм (до 4405 мм), при цьому передній звис зменшився на 10 мм (до 830 мм), а задній став довше на 10 мм (до 975 мм). Ширина кузова також зросла – на 20 мм (до 1720 мм), а висота залишилася на колишньому рівні – 1470 мм. Подовжена на 30 мм, до 2600 мм, колісна база дала змогу забезпечити більше простору в салоні автомобіля, а також – збільшити корисний об’єм багажного відділення з 470 до 480 літрів.

Реклама

Вдосконалена конструкція кузова та підвіски. Вміст в структурі кузову нового Hyundai Accent високоміцних та особливо високоміцних сталей зросло до 52%, що дозволило підвищити жорсткість кузова на кручення та поліпшити керованість та безпеку автомобіля.

Інженери компанії внесли зміни у конструкцію задньої підвіски моделі: тут встановлена напівзалежна торсійна балка, змінено кут установки задніх амортизаційних стійок, що позитивно позначилося на комфорті та керованості автомобіля.

У всіх комплектаціях Hyundai Accent нового покоління оснащується електропідсилювачем керма, що дозволило поліпшити маневреність моделі у порівнянні з попередньою генерацією.

Реклама

Модернізована моторна гамма та коробки передач. В Україні нова генерація Accent буде оснащуватися двома чотирициліндровими бензиновими моторами. Цілком новий двигун сімейства Kappa об’ємом 1.4 літра розвиває потужність у 100 к.с. та має максимальний крутний момент 132.4 Н·м. Модернізований мотор сімейства Gamma об’ємом 1.6 літра має потужність 123 к.с. та максимальний крутний момент 150.7 Н·м.

На зміну коробкам передач 5 МТ та 4АТ, з якими взаємодіяв двигун об’ємом 1.4 літра попереднього покоління моделі, прийдуть сучасні 6-ступінчасті механічні та автоматичні трансмісії. Ці ж коробки передач будуть працювати у парі з 1.6-літровим бензиновим мотором.

Завдяки встановленню нових двигунів і трансмісій, новий Hyundai Accent став більш економічним: витрати палива у комбінованому циклі для моделі з двигуном 1.4 літра становлять 5.7 л/100 км (6.4 л/100 км – для АКПП), а для мотору об’ємом 1.6 літра – 6.0 л/100 км (6.7 л/100 км – для АКПП).   

Розширений перелік опцій. Новий Hyundai Accent буде  доступний з унікальними для свого класу опціями. Серед них: шість подушок безпеки, система моніторингу тиску в шинах, камера заднього виду з динамічною розміткою траєкторії, обігрів форсунок склоомивачів, обігрів лобового скла, підігрів задніх сидінь, запуск двигуна кнопкою, функція дистанційного відкриття багажника Smart Trunk, сучасна мультимедійна система з 7-дюймовим екраном, навігацією та підтримкою мобільних інтерфейсів Apple CarPlay и Android AUTO та багато іншого. Вже в базовій комплектації доступні дві подушки безпеки, кондиціонер, система утримання при старті на підйомі Hill Assist Control, ESP, VSM та інші опції.

Офіційні продажі Hyundai Accent нового покоління в дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» заплановані на березень 2017 року. Ціни та комплектації моделі будуть оголошені ближче до дати старту продажів.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Новий Hyundai Accent: перші офіційні подробиці – 01
Реклама
Новий Hyundai Accent: перші офіційні подробиці – 02
Новий Hyundai Accent: перші офіційні подробиці – 03
Новий Hyundai Accent: перші офіційні подробиці – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно