Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata

Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata

Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньовідомого бренду Hyundai, оголошує про ексклюзивні умови придбання кросоверу Hyundai Tucson, седанів Hyundai Elantra та Sonata у квітні 2017 року.

ВІДЕО ДНЯ

Тільки до кінця квітня 2017 року в офіційній дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» діють ексклюзивні ціни на кросовер Hyundai Tucson, седани Elantra та Sonata.

Так, один з лідерів у сегменті C-SUV, Hyundai Tucson, можна буде придбати за вигідними цінами, встановленими на чотири комплектації автомобіля.

Реклама
Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata – 01

Вже в стартовій комплектації Comfort покупцю запропоновано таке обладнання: фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, шторки безпеки для передніх та задніх пасажирів, ABS+EBD, система безпеки для пішоходів ACTIVE HOOD, кондиціонер, вибір режиму водіння Drive Mode Selelct (тільки АКПП), електромеханічний підсилювач керма, регулювання керма по висоті та глибині та інші опції.

Реклама
Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata – 02

Ексклюзивні ціни діють і на модель-володаря титулу «Автомобіль Року в Україні-2017» у категорії «Співвідношення ціна/якість» – седан Hyundai Elantra.

Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata – 03
Реклама
Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata – 04

На вибір покупцям моделі Elantra запропоновано 3 комплектації: Classic, Comfort, (у тому числі з додатковим пакетом «Безпека») та Elegance. Для топової комплектації моделі може бути доступний ряд опцій, які раніш були притаманні тільки преміум-сегменту: клімат-контроль, підігрів передніх сидінь та керма, круїз-контроль, датчик дощу, шкіряний салон, пам’ять положень та вентиляція сидінь, автоматичне відкриття багажника, камера заднього виду, датчики контролю «сліпих» зон у дзеркалах заднього виду та інше обладнання. Також ексклюзивно в Україні представлена «заряджена» модифікація Elantra Sport, у список обладнання якої входять сім подушок безпеки (включаючи подушку безпеки для колін водія), шкіряні крісла з логотипом «Sport», електропривід поперекового упору сидіння водія, люк з електроприводом, акустика INFINITI та інші опції. 

Дистриб’ютор встановив нові вигідні ціни і на легендарний бізнес-седан Hyundai Sonata.

Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata – 05

В Україні седан бізнес-класу Sonata можна придбати у п’яти комплектаціях: Comfort, Express, Prestige, Premium та Top. У переліку обладнання, доступного для цієї моделі – широкий вибір опцій. Серед них: інноваційна інтегрована система активного управління (VSM), системи електронного розподілу гальмівного зусилля (EBD), електронного контролю стійкості (ESC), інтелектуальний круїз-контроль, система допомоги при паркуванні, визначення «сліпих» зон, сім подушок безпеки, підігрів руля, підігрів передніх та задніх сидінь, мультимедійний комплекс (RDS-радіо + CD/МР3 + 6 динаміків) з навігацією та інші опції.

Тільки у квітні – ексклюзивні ціни на автомобілі Hyundai Tucson, Elantra та Sonata – 06

Нагадуємо, що автомобілі Hyundai можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.         

Реклама

Поспішайте! Кількість автомобілів – обмежена.

Пропозиція діє до 28 квітня 2017 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані включаючи ПДВ станом на 7. 04. 2017 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний імпортер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно