Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка на ринку України

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка на ринку України

З 14 по 26 квітня 2017 року в усіх офіційних дилерських центрах компанії «Хюндай Мотор Україна», дистриб’ютора автомобілів всесвітньо відомого бренду Hyundai, проходять ознайомчі презентації седану Hyundai Accent нового покоління. Першими цю модель побачили кияни та гості столиці, а потім передпродажні прем’єри відбудуться в інших містах України.

ВІДЕО ДНЯ

Модернізована моторна гамма та коробки передач. В Україні нова генерація Accent оснащується двома чотирициліндровими бензиновими моторами. Цілком новий двигун сімейства Kappa об’ємом 1.4 літра розвиває потужність у 100 к.с. та має максимальний крутний момент 132.4 Н·м. Модернізований мотор сімейства Gamma об’ємом 1.6 літра має потужність 123 к.с. та максимальний крутний момент 150.7 Н·м.

На зміну коробкам передач 5 МТ та 4АТ, з якими взаємодіяв двигун об’ємом 1.4 літра попереднього покоління моделі, прийшли сучасні 6-ступінчасті механічні та автоматичні трансмісії. Ці ж коробки передач будуть працювати у парі з 1.6-літровим бензиновим мотором.

Реклама

Поліпшена паливна економічність. Завдяки встановленню нових двигунів і трансмісій, новий Hyundai Accent став більш економічним: витрати палива у комбінованому циклі для моделі з двигуном 1.4 літра становлять 5.7 л/100 км (6.4 л/100 км – для АКПП), а для мотору об’ємом 1.6 літра – 6.0 л/100 км (6.7 л/100 км – для АКПП).

Розширений перелік опцій. Новий Hyundai Accent доступний з унікальними для свого класу опціями. Серед них: шість подушок безпеки, система моніторингу тиску в шинах, камера заднього виду з динамічною розміткою траєкторії, обігрів форсунок склоомивачів, обігрів лобового скла, підігрів задніх сидінь, запуск двигуна кнопкою, функція дистанційного відкриття багажника Smart Trunk, сучасна мультимедійна система з 7-дюймовим екраном, навігацією та підтримкою мобільних інтерфейсів Apple CarPlay и Android AUTO та багато іншого.

Реклама

Вже в базовій комплектації доступні дві подушки безпеки, кондиціонер, система утримання при старті на підйомі Hill Assist Control, ESP, VSM та інші опції, з якими можна ознайомитися на сторінці моделі на сайті «Хюндай Мотор Україна».

Абсолютно новий дизайн. Четверта генерація Hyundai Accent (HC) отримала абсолютно новий гармонійний, в міру агресивний та елегантний дизайн екстер’єру та інтер’єру. Передня частина автомобіля прикрашена новою шестикутною решіткою радіатора, яка інтегрована в більш спортивний та поважний передній бампер з клиноподібними боковими нішами з хромованими вставками. Профіль кузова отримав більш динамічні форми, а задня частина автомобіля може похизуватися цілком новим багажником, заднім бампером зі стильною накладкою контрастного кольору у зоні дифузора та задніми ліхтарями оригінальної форми зі світлодіодною оптикою.

Конструктори бренду змінили архітектуру салону, встановили нові крісла з більш виразною боковою підтримкою та використали в обробці інтер’єру більш якісніші та зносостійкі матеріали. Суттєво перетворилося робоче місце водія: тут з’явилася цілковито нові панель приладів та кермо, а центральна консоль повернута до водія для зручності  користування усіма функціями кліматичної та мультимедійної систем автомобіля.

Реклама

Збільшені габарити. У порівнянні з Hyundai Accent попереднього покоління, довжина кузову нової моделі зросла на 30 мм (до 4405 мм), при цьому передній звис зменшився на 10 мм (до 830 мм), а задній став довше на 10 мм (до 975 мм). Ширина кузова також зросла – на 20 мм (до 1720 мм), а висота залишилася на колишньому рівні – 1470 мм. Подовжена на 30 мм, до 2600 мм, колісна база дала змогу забезпечити більше простору в салоні автомобіля, а також – збільшити корисний об’єм багажного відділення з 470 до 480 літрів.

Вдосконалена конструкція кузова та підвіски. Вміст в структурі кузову нового Hyundai Accent високоміцних та особливо високоміцних сталей зросло до 52%, що дозволило підвищити жорсткість кузова на кручення та поліпшити керованість та безпеку автомобіля.

Інженери компанії внесли зміни у конструкцію задньої підвіски моделі: тут встановлена напівзалежна торсійна балка, змінено кут установки задніх амортизаційних стійок, що позитивно позначилося на комфорті та керованості автомобіля.

У всіх комплектаціях Hyundai Accent нового покоління оснащується електропідсилювачем керма, що дозволило поліпшити маневреність моделі у порівнянні з попередньою генерацією.

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка на ринку України – 01

Ціни на новий Hyundai Accent. Офіційні продажі Hyundai Accent нового покоління у дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» стартують у кінці квітня 2017 року, а вже зараз відкрито попередній заказ на модель в усіх дилерських центрах. В Україні автомобіль буде продаватися у п’яти комплектаціях – Active, Active+, Comfort, Comfort+ та Elegance. Для нової моделі діє спеціально погоджена для ринку України цінова політика - ціни на автомобіль починаються з 379 800 гривень.

Новий Hyundai Accent у кредит. Автомобіль Hyundai Accent нового покоління також можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах.

Реклама

Переваги кредитної програми Hyundai Finance:

· Мінімальний авансовий платіж – від 10%

· Строк кредитування – від 1 до 7 років

· Знижена відсоткова ставка у порівнянні з аналогічними програмами інших брендів

· Ставка від 0,01% річних

· Фіксована відсоткова ставка

· Відсутність додаткових платежів та комісій (тільки відсоткова ставка по кредиту)

Реклама

· Страховка ОСАГО, КАСКО - 6,99% при франшизі 0,5%/5%

· Подача документів та отримання гарантійного листа в автосалоні (немає необхідності їхати в банк)

Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Поспішайте обрати саме Ваш Hyundai Accent! 

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно