Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Fiat 500 Mirror: ще більше технологій і можливостей зв’язку

Fiat 500 Mirror: ще більше технологій і можливостей зв’язку

На додаток до 60-ї річниці Fiat 500, у 2017 році відбудеться також дебют Fiat 500 Mirror, нової версії, розрахованої на покоління "Міленіуму", яке любить нові технології і хоче водити автомобіль, який завжди знаходиться на зв’язку і насичений контентом. У стандартну комплектацію на 500 Mirror входить сенсорний екран UconnectTM 7″ HD LIVE з Bluetooth, порти USB-AUX IN і вбудовані елементи керування на шкіряному рульовому колесі. Більш детальна і докладна інформація доступна на регіональних веб-сайтах.

ВІДЕО ДНЯ

Найцікавішим нововведенням є впровадження новітньої системи інтеграції смартфонів на моделях 500 Mirror і MY17, вперше в лінійці Fiat. Це означає, що користувачі можуть отримати доступ до основних програм своїх смартфонів безпосередньо на 7-дюймовому екрані системи UconnectTM, вбудованому в центральну консоль. Fiat 500 MY 2017 доповнений важливою технологією і функціями забезпечення безпеки, такими як обмежувач швидкості (в базовій комплектації на всій лінійці), круїз-контроль і датчик світла і дощу (на замовлення).

Завдяки підтримці Apple Car Play, більш розумного і безпечного способу використання вашого iPhone в автомобілі, водії можуть отримувати напрямки маршруту, оптимізовані, виходячи з умов руху, здійснювати і приймати дзвінки, отримувати текстові повідомлення та слухати музику, при цьому послаблюючи увагу до дороги.

Реклама

Інтеграція з Android Auto також дозволяє водіям керувати контентом і основними додатками свого пристрою безпосередньо з водійського місця, отримувати вказівки, робити дзвінки, відправляти та отримувати повідомлення і слухати музику, і все це в повній безпеці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно