Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка вже на Закарпатті

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка вже на Закарпатті

Седан Hyundai Accent нового покоління є однією з найяскравіших і довгоочікуваних прем’єр української ринку цієї весни. Нова модель вже з’явилася і в автосалоні офіційного дилера автомобілів TM Hyundai в Закарпатській області – компанії "Захід Авто-М": відтепер у відвідувачів автоцентру є можливість дізнатися вичерпну інформацію про моделі і пройти тест-драйв.

ВІДЕО ДНЯ

Кілька слів про новий Hyundai Accent

Четверта генерація Hyundai Accent отримала абсолютно новий гармонійний, у міру агресивний і елегантний дизайн екстер’єру та інтер’єру. Передня частина автомобіля прикрашена новою шестикутною решіткою радіатора, яка інтегрована передній бампер. Профіль кузова має більш динамічні форми, а задня частина автомобіля може похвалитися абсолютно новою кришкою багажника, заднім бампером зі стильною накладкою контрастного кольору в зоні дифузора і задніми ліхтарями оригінальної форми зі світлодіодною оптикою.

Реклама

У порівнянні з Hyundai Accent попереднього покоління, довжина кузова нової моделі збільшилася на 30 мм (до 4405 мм), при цьому передній звіс зменшився на 10 мм (до 830 мм), а задній став довшим на 10 мм (до 975 мм). Ширина кузова теж зросла – на 29 мм (до +1729 мм), а висота залишилася колишньою – 1470 мм. Збільшена на 30 мм, до 2600 мм, колісна база дозволила забезпечити більше простору в салоні автомобіля, а також збільшити корисний об’єм багажного відділення з 470 до 480 літрів.

Конструктори бренду змінили архітектуру салону, встановили нові крісла з більш вираженою бічною підтримкою і використали в інтер’єрі більш якісні і зносостійкі матеріали. Істотно змінилося робоче місце водія: тут з’явилися абсолютно нові панель приладів та кермо, а центральна консоль повернена до водія для зручності користування всіма функціями кліматичної і мультимедійної систем автомобіля.

Реклама

Використання в структурі кузова нового Hyundai Accent високоміцних і особливо високоміцних сталей збільшенно до 52%, що дозволило підвищити жорсткість кузова на кручення і поліпшити керованість і безпеку автомобіля.

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка вже на Закарпатті – 01

Інженери компанії внесли зміни в конструкцію задньої підвіски моделі: тут встановлена напівзалежна торсіонна балка, змінений кут установки задніх амортизаційних стійок, що позитивно позначилося на комфорті і керованості автомобіля.

Реклама

В Україні нова генерація Accent оснащується двома чотирициліндровими бензиновими моторами. Абсолютно новий двигун сімейства Kappa об’ємом 1.4 літра розвиває потужність в 100 к.с. і має максимальний крутний момент 132.4 Н · м. Модернізований мотор сімейства Gamma об’ємом 1.6 літра має потужність 123 к.с. і максимальний крутний момент 150.7 Н · м.

На зміну коробкам передач 5 МТ і 4АТ, з якими взаємодіяв двигун об’ємом 1,4 літра попереднього покоління, прийшли сучасні 6-ступінчасті механічні та автоматичні трансмісії. Ці ж коробки передач будуть працювати в парі з 1,6-літровим бензиновим мотором.

Завдяки встановленню нових двигунів і трансмісій, новий Hyundai Accent став більш економічним: змішана витрата пального для моделі з двигуном 1.4 літра становить 5.7 л/100 км (6.4 л/100 км - для АКП), а для мотора об’ємом 1.6 літра - 6.0л/100 км (6.7 л/100 км - для АКП).

Новий Hyundai Accent доступний з унікальними для свого класу опціями. Серед них: шість подушок безпеки, система моніторингу тиску в шинах, камера заднього виду з динамічною розміткою траєкторії, обігрів форсунок склоомивача, обігрів лобового скла, підігрів задніх сидінь, запуск двигуна кнопкою, функція дистанційного відкриття багажника Smart Trunk, сучасна мультимедійна система з 7 дюймовим екраном, навігацією і підтримкою мобільних інтерфейсів Apple CarPlay і Android AUTO, і багато іншого.

Уже в базовій комплектації доступні дві подушки безпеки, кондиціонер, система утримання при старті на підйомі Hill Assist Control, ESP, VSM і інші опції, з якими можна ознайомитися на сторінці моделі на сайті «Хюндай Мотор Україна».

У всіх комплектаціях Hyundai Accent нового покоління оснащується електропідсилювачем керма, що дозволило поліпшити маневреність моделі в порівнянні з попередньою генерацією.

Новий Hyundai Accent: довгоочікувана новинка вже на Закарпатті – 02
Реклама

В Україні автомобіль пропонується в п’яти комплектаціях – Active, Active +, Comfort, Comfort + і Elegance. Для нової моделі діє спеціально узгоджена для ринку України цінова політика – ціни на автомобіль починаються від 379 800 гривень.

Автомобіль Hyundai Accent нового покоління також можна придбати в кредит за програмою Hyundai Finance на найвигідніших на ринку України умовах.

Переваги кредитної програми Hyundai Finance:

• Мінімальний авансовий платіж – від 10%

• Термін кредитування – від 1 до 7 років

• Знижена процентна ставка в порівнянні з аналогічними програмами інших брендів

• Ставка від 0,01% річних

Реклама

• Фіксована процентна ставка

• Відсутність додаткових платежів і комісій (тільки процентна ставка по кредиту)

• Страхування ОСЦПВ, КАСКО – 6,99% при франшизі 0,5% / 5%

• Подача документів та отримання гарантійного листа в автосалоні (немає необхідності їхати в банк)

Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням - https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Детальну інформацію про новий Hyundai Accent можна отримати у консультантів автосалону «Захід Авто-М»: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3 або за тел. (03131) 3-80-60.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно