Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Motor підбив підсумки глобальних продажів автомобілів у квітні 2017 року

Hyundai Motor підбив підсумки глобальних продажів автомобілів у квітні 2017 року

Hyundai Motor, найбільша компанія-автовиробник Південної Кореї, оприлюднила звіт стосовно світових продажів за квітень 2017 року, відповідно до якого на глобальних ринках було реалізовано 364 225 автомобілів. Це на 11,7% менше у порівнянні з тим же періодом минулого року.

ВІДЕО ДНЯ

На внутрішньому ринку Південної Кореї продажі Hyundai Motor зросли на 1,5% у порівнянні з минулим роком завдяки гарним результатам оновленої моделі Sonata. Внаслідок низького попиту на світовому ринку та уповільненого росту на ринках, що розвиваються продажі за кордоном скоротилися на 13,9% у порівнянні з минулим роком та склали 303 864 автомобіля.

В Україні, за даними аналітичної агенції «Автоконсалтинг», у квітні 2017 року було продано 351 автомобіль бренду, що на 51,07% більше, ніж у квітні 2016 року. Квітнева доля ринку Hyundai в Україні склала 5,32%. Найбільш продаваною моделлю Hyundai на українському ринку став кросовер Tucson – 154 автомобіля.

Реклама

Надалі Hyundai Motor має намір зміцнити свої ділові позиції та активно реагувати на зміни глобального автомобільного ринку. Hyundai Motor також зосередиться на збільшенні продажів стратегічно важливих моделей та запуску нових продуктів.         

Компанія OOO «Хюндай Мотор Україна» – офіційний імпортер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно