Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Свіжість із сервісом Renault

Свіжість із сервісом Renault

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції «Очищення системи кондиціювання», яка буде проходити з 20 травня по 20 червня 2017 року в офіційних дилерських центрах Renault. Акційна пропозиція надає можливість з максимальною вигодою виконати обслуговування системи кондиціонування і придбати корисні аксесуари за привабливою ціною.

ВІДЕО ДНЯ

З 20 травня по 20 червня 2017 року всім клієнтам сервісу MY RENAULT пропонується виконати очистку системи кондиціонування автомобіля за 399 грн. Крім того, в період акції можна придбати супутні товари (щітки склоочисника і рідину склоомивача, а також засоби для догляду за автомобілем) із вигодою до 20%.

Працездатність кондиціонера дуже потерпає від впливу зовнішнього середовища, тому вимагає регулярного догляду і підтримки. Особливо це актуально в період більш активної експлуатації – весна-літо.

Реклама

Першим із зовнішнім середовищем стикається радіатор кондиціонера: на нього впливають дорожній бруд, солі і всілякі реагенти, якими обробляли дороги в зимовий період. Саме він схильний до механічного, температурного і хімічного впливу, і при всьому цьому повинен витримувати внутрішній тиск до 15-20 атм.

Зниження ефективності теплообміну кондиціонера може бути результатом попадання в нього бруду – пилу, пуху, комах, які потрапляють з потоком повітря з вулиці і можуть забивати його стільники.

Реклама

Щоб захистити випаровувач і підвищити якість повітря в салоні, вкрай важливо своєчасно змінювати фільтр салону. Експерти Renault рекомендують виконувати заміну фільтру салону кожне ТО або один раз на рік.

Ознаками несправності системи кондиціонування є нехарактерні шуми при включенні/виключенні системи і її роботі, відсутність ефекту охолодження повітря.

У міру забруднення випаровувача, на ньому можуть утворюватися цвіль, грибки, з часом він може стати розсадником різних бактерій. Це викликає неприємні запахи в салоні і навіть несе загрозу вашому здоров’ю.

Реклама

Щоб не допустити поширення засмічення, слід використовувати професійні дезінфікуючі очисники, представлені в асортименті продукції Renault. Очисник дезінфікує систему кондиціонування завдяки своїй антибактеріальній і протигрибковій дії, а також очищає салон від мікробів і неприємних запахів.

Для більшості моделей Renault рекомендується перевіряти і очищувати систему кондиціонування один раз в 2 роки, крім цього контролювати і доповнювати рівень холодоагенту - раз в 4 роки. Вірно працюючий кондиціонер забезпечить зручність і комфорт для водія і пасажирів, а також подарує виключно приємні враження від поїздки, особливо в теплу пору року.

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Про інші привабливі пропозиції власники Renault зможуть дізнатися, зареєструвавшись на порталі MY RENAULT, та відвідавши свій особистий кабінет, де клієнту надається можливість:

1) планувати сервісні роботи на автомобілі,

2) отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта,

3) заощаджувати більше, ніж інші в період дії акційних пропозицій.

Реклама

З моменту запуску цієї програми було зареєстровано понад 40 000 клієнтів, які можуть економити в період унікальних акційних пропозицій і користуватися всіма можливими вигодами лояльного клієнта

Зареєструйтеся в MY RENAULT та заощаджуйте на сервісному обслуговуванні вже сьогодні!

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно