Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вигідні червневі ціни на новий Hyundai Accent

Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів Hyundai в Україні, оголошує про встановлення спеціальних цін на деякі комплектації моделі Hyundai Accent нового покоління. Придбати автомобілі за вигідними цінами в салонах офіційних дилерів можна в період з 14 по 30 червня 2017 року.

ВІДЕО ДНЯ

Тільки до кінця червня у всій офіційній дилерській мережі «Хюндай Мотор Україна» діють спеціальні вигідні ціни * на деякі комплектації моделі Hyundai Accent нового покоління.

Так, вартість базової комплектації Accent Active з бензиновим мотором об’ємом 1.4 літра і механічною 6-ступеневою коробкою передач в період дії акції становить 360 300 гривень. У цю комплектацію входить наступний набір обладнання: дві подушки безпеки, кондиціонер, система утримання автомобіля при старті на підйомі Hill Assist Control, ESP, VSM та інші опції.

Реклама
Вигідні червневі ціни на новий Hyundai Accent – 01

Акційна вартість Hyundai Accent в комплектації Active + з бензиновим двигуном об’ємом 1.4 літра і 6-діапазонною механічною КПП становить 387 400 гривень. Список обладнання цієї версії, крім опцій, доступних в комплектації Active, поповнили підігрів передніх і задніх сидінь, аудіосистема (радіо + МРЗ програвач) з клавішами дистанційного керування на кермі і Вхід USB / AUX.

Реклама

Акційні автомобілі Hyundai Accent можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням – https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів  обмежена.

* Пропозиція діє до 30 червня 2017 року у всій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 15.06.2017 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Реклама

 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно