Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Прес-реліз
  • "Хюндай Мотор Україна" оголошує про старт всеукраїнської акції "Драйвове літо з новим Hyundai Accent"

"Хюндай Мотор Україна" оголошує про старт всеукраїнської акції "Драйвове літо з новим Hyundai Accent"

"Хюндай Мотор Україна" оголошує про старт всеукраїнської акції "Драйвове літо з новим Hyundai Accent"

З 26 червня по 31 липня 2017 року в усіх офіційних дилерських центрах компанії «Хюндай Мотор Україна», дистриб’ютора автомобілів бренду Hyundai, пройде всеукраїнська акція «Драйвове літо з новим Hyundai Accent», в рамках якої відбуватимуться тест-драйви седану Hyundai Accent нового покоління. Кожен зареєстрований учасник тест-драйву отримає гарантований подарунок, а також матиме змогу прийняти участь у розіграші, головним призом якого стане стильний інноваційний смартфон Samsung Galaxy S8.

ВІДЕО ДНЯ

Офіційні продажі Hyundai Accent нового покоління у дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» стартували у квітні 2017 року. Для більш широкого ознайомлення українських автолюбителів з цією моделлю компанія-дистриб’ютор організувала всеукраїнську акцію «Драйвове літо з новим Hyundai Accent», яка відбуватиметься з 26 червня по 31 липня.

Зареєструвавшись на сайті http://accent.hyundai.com.ua/ Ви матимете змогу завітати до будь-якого з розташованих у Вашому місті офіційних дилерських центрів Hyundai, пройти тест-драйв автомобіля та отримати гарантований подарунок на вибір. Головний приз акції, стильний інноваційний смартфон Samsung Galaxy S8, буде розіграний серед усіх зареєстрованих учасників 3 серпня 2017 року.

Реклама
"Хюндай Мотор Україна" оголошує про старт всеукраїнської акції "Драйвове літо з новим Hyundai Accent" – 01

Та це ще не усі сюрпризи! Учасники акції, які сфотографуються з новим Hyundai Accent та розмістять його фото на своїй сторінці у Facebook з хештегом #NewAccent, візьмуть участь у додатковому конкурсі, переможці якого отримають один з 10 наборів для пікніку. Розіграші відбудуться 13 та 27 липня 2017 року. Для участі у розіграші наборів для пікніку фото з новим Hyundai Accent та хештегом #NewAccent має бути у загальному доступі на сторінці учасника у Facebook.  Результати будуть оприлюднені на офіційному сайті «Хюндай Мотор Україна» hyundai.com.ua та на сторінці Hyundai Україна у соціальній мережі Facebook.

Реклама

Нагадаємо, що основні зміни в новому Accent торкнулися дизайну, габаритів, лінійці моторів та трансмісій, а також опцій, перелік яких був істотно розширений у порівнянні з автомобілем попереднього покоління. В Україні автомобіль продається у чотирьох комплектаціях – Active, Active+, Comfort та Elegance. Вже в базовій комплектації доступні дві подушки безпеки, кондиціонер, система утримання при старті на підйомі Hill Assist Control, ESP, VSM та інші опції.

Для українського ринку нова генерація Accent оснащується двома чотирициліндровими бензиновими моторами. Цілком новий двигун сімейства Kappa об’ємом 1.4 літра розвиває потужність у 100 к.с. та має максимальний крутний момент 132.4 Н·м. Модернізований мотор сімейства Gamma об’ємом 1.6 літра має потужність 123 к.с. та максимальний крутний момент 150.7 Н·м. Обидва двигуни працюють у парі з сучасними 6-ступінчастими механічною та автоматичною трансмісіями.

Завдяки встановленню нових двигунів і трансмісій, новий Hyundai Accent став більш економічним: витрати палива у комбінованому циклі для моделі з двигуном 1.4 літра становлять 5.7 л/100 км (6.4 л/100 км – для АКПП), а для мотору об’ємом 1.6 літра – 6.0 л/100 км (6.7 л/100 км – для АКПП).

Реклама
"Хюндай Мотор Україна" оголошує про старт всеукраїнської акції "Драйвове літо з новим Hyundai Accent" – 02

Запрошуємо Вас стати учасником всеукраїнської акції «Драйвове літо з новим Hyundai Accent»! Не упустіть свій шанс стати власником смартфону Samsung Galaxy S8 та інших приємних призів!

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно