Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нові переваги придбання кросоверу Renault Kadjar

Нові переваги придбання кросоверу Renault Kadjar

З серпня 2017 року представник широкої лінійки кросоверів Renault Kadjar здивує не тільки своїм дизайном й функціональністю, а ще й більш привабливою ціною і вигідними фінансовими умовами для придбання!

ВІДЕО ДНЯ

Renault Kadjar – це яскравий кросовер, що виділяється на фоні своїх конкурентів спортивним і в той же час чуттєвим дизайном, вишуканим інтер’єром та сучасною лінійкою двигунів. Його технічні характеристики чудово зарекомендували себе на міських дорогах і автомагістралях.

А зараз відчути комфорт і технологічність Renault Kadjar можна завдяки новій привабливій ціні – від 561 077 грн. Разом з цим пропонується вигідна розстрочка платежу, що стартує  від 6 232 грн/міс*

Реклама
Нові переваги придбання кросоверу Renault Kadjar – 01

Яскравий і динамічний дизайн Renault підкреслює контур денних ходових LED вогнів і фар Full LED. Значні габарити пом’якшуються плавними лініями, і автомобіль  виглядає легким та елегантним не тільки для водія і переднього пасажира, але і для пасажирів позаду. Відстань від колін до задніх пасажирів – 22 см, відстань від подушки сидіння до даху – 145 см. На другому ряду сидінь навіть висока людина буде відчувати себе комфортно.

Реклама

Renault Kadjar дуже універсальний, функціональний і практичний кросовер:

об’єм багажнику – один із найкращих у сегменті – 427 л. А якщо скласти спинку переднього пасажирського сидіння, то можна перевозити довгоміри до 2,5 м;

модульованість багажного відділення: система рівна підлога та складання заднього ряду сидінь одним дотиком «Easy Brake»;

Реклама
Нові переваги придбання кросоверу Renault Kadjar – 02

– інноваційний висувний фаркоп, що захований під бампер, а за необхідності із легкістю висувається;

– парковка «вільні руки», яка дозволяє обирати потрібну траєкторію парковки (паралельна, перпендикулярна, чи під кутом) після чого автомобіль паркується самостійно, іноді оповіщаючи про необхідні дії.

Також Kadjar пропонує широку лінійку сучасних і економічних двигунів:

– дизельний двигун 1,5 л із потужністю 110 к.с. і середньою витратою палива – 4,5 л (бест селер Renault);

– дизельний двигун 1,6 л із потужністю 130 к.с. і середньою витратою палива – 6,2 л;

Нові переваги придбання кросоверу Renault Kadjar – 03
Реклама

– бензиновий двигун 1,2 л із потужністю 130 к.с. і середньою витратою палива – 6,2 л.

А серед версій Renault Kadjar доступна повнопривідна, яка у поєднанні з високим кліренсом у 200 мм дозволить відчувати себе впевнено не тільки у місті, але й за його межами.

Renault Kadjar. Рушай за покликом життя!

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Віртуальний шоу рум Renault Kadjar: https://youtu.be/NM74rOhX-DE.

Інформаційні матеріали наи офіційному сайті компанії Renault в Україні: https://www.renault.ua/vehicles/passenger/kadjar.html.

Нові переваги придбання кросоверу Renault Kadjar – 04
Реклама

У 2016 році бренд RENAULT зайняв 1е місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

*Кредит за програмою Renault Finance. Щомісячний платіж в розмірі 6 232 грн розраховане при кредитуванні на наступних умовах: максимальний термін – 60 місяців, максимальна сума – 252 485 грн., відсоткова ставка – 14.9% річних (база нарахування 365 днів на рік), комісія за видачу кредиту – 2.50%, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за внесення обтяження в ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання виписок з державних реєстрів - 199 грн. (за 1 людину). Реальна відсоткова ставка становить 16.25% річних. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011 Кредит надається у відділеннях Банку по всій території України, за винятком тимчасово окупованій території АР Крим та зони проведення АТО. Детальні умови кредитування дізнайтеся на сайті www.renault.ua або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно