Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заманливі ціни на популярні моделі Hyundai

Заманливі ціни на популярні моделі Hyundai

Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду HYUNDAI в Україні, оголошує про зниження цін на популярні моделі Hyundai 2016 і 2017 років випуску. Придбати автомобілі за вигідними цінами в салонах офіційних дилерів можна з 18 серпня 2017 року.

ВІДЕО ДНЯ

Популярні автомобілі марки Hyundai стають ще доступнішими: з 18 серпня 2017 року в усій офіційній дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» починають діяти нові привабливі ціни на моделі 2016 і 2017 років випуску.

Купуючи за новою вартістю один з бестселерів Hyundai, кросовер Tucson, покупець отримує максимальну вигоду у 10 600 гривень. Цей автомобіль доступний в Україні в п’яти комплектаціях, з двома бензиновими і двома дизельними двигунами, в парі з якими можуть працювати 6-ступінчасті механічна або автоматична коробки передач, а також 7-діапазонна роботизована трансмісія з двома зчепленнями.

Реклама

Покупці практичного й динамічного кросовера Hyundai Creta зможуть отримати вигоду до 7 800 (2016 р.в.) та 8 400 (2017 р.в.) гривень. На українському ринку автомобіль продається в чотирьох комплектаціях, з бензиновими двигунами об’ємом 1.6 і 2.0 літра, які взаємодіють з 6-швидкісними механічною і автоматичною КПП.

Флагмани позашляхової лінійки Hyundai Santa Fe та Hyundai Grand Santa Fe пропонуються з максимальною вигодою у 13 900 і 16 000 гривен відповідно. Кросовер Santa Fe продається в п’яти комплектаціях з бензиновим і дизельним моторами, які агрегатуються з 6-діапазонними механічною і автоматичною трансмісіями. Семимісний позашляховик Grand Santa Fe доступний в чотирьох комплектаціях, з дизельним двигуном 2.2 CRDi і 6-ступінчастим «автоматом».

Реклама

Свої переваги отримають і покупці інноваційних автомобілів Hyundai IONIQ Hybrid та Hyundai IONIQ Electric: найбільша вигода на ці моделі становить 10 100 і 12 000 гривень відповідно. Ці автомобілі оснащені прогресивними гібридною або електричною силовими установками, потужними батареями, що забезпечують запас ходу на чистій електриці до 280 км. Гібридна модифікація IONIQ продається в Україні в чотирьох комплектаціях, а повністю електрична – в трьох.

Компанія «Хюндай Мотор Україна» підготувала вигідну пропозицію і для покупців комерційної моделі Hyundai H-1 – її можна буде придбати з максимальною вигодою в 11 800 гривень. Здобувши славу надійного і практичного автомобіля, цей мінівен продається в Україні в трьох комплектаціях, оснащується двома дизельними моторами, 6-швидкісною механічною або 5-ступінчастою автоматичною коробками передач на вибір.

Автомобілі Hyundai також можна придбати в кредит за програмою Hyundai Finance на найвигідніших на ринку України умовах.

Реклама

Переваги кредитної програми Hyundai Finance:

- Мінімальний авансовий платіж – від 10%

- Строк кредитування – від 1 до 7 років

- Знижена відсоткова ставка у порівнянні з аналогічними програмами інших брендів

- Ставка від 0,01% річних

- Фіксована відсоткова ставка

- Відсутність додаткових платежів та комісій (тільки відсоткова ставка по кредиту)

Реклама

- Страховка ОСАГО, КАСКО - 6,99% при франшизі 0,5%/5%

- Подача документів та отримання гарантійного листа в автосалоні (немає необхідності їхати в банк)

Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно