Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Два місяці осінньої діагностики Renault з вигодою

Два місяці осінньої діагностики Renault з вигодою

Renault в Україні оголошує про запуск осінньої сервісної кампанії, яка триватиме з 25 вересня по 25 листопада 2017 року в офіційних дилерських центрах Renault. Спеціальна сервісна пропозиція надає можливість виконати діагностику автомобіля за фіксованою ціною 99 грн*, а також придбати запасні частини зі знижкою 25%.

ВІДЕО ДНЯ

У період сервісної акції всім клієнтам MY RENAULT пропонується виконати комплексну діагностику найважливіших систем автомобіля за фіксованою ціною 99 грн., яка включає в себе:

– діагностику підвіски (в т.ч. залишкової товщини гальмівних колодок і дисків);

Реклама

– діагностику стану шин (в т.ч. залишкової глибини протектора і стан шин);

– перевірку рівнів робочих рідин, а також щільності гальмівної і охолоджуючої рідини;

Реклама

– діагностику акумуляторної батареї (АКБ).

Окрім вигідної діагностики в період акції власники автомобілів Renault зможуть придбати зимову рідину склоомивача об’ємом 5 л за акційною ціною 200 грн*, а також отримати знижку до 25% на запасні частини (для всіх клієнтів).

Клієнти, які обслужать свій автомобіль в акційний період (з 25 вересня по 25 листопада 2017 року) на суму від 2 000 грн. і є користувачами сервісу My Renault, отримають в подарунок карту Renault Assistance+.

Реклама

Renault Assistance+ - розширена допомога на дорозі для автомобілів. Послуги Renault Assistance+ для власників сервісної картки надаються безкоштовно, цілодобово, на всій території України, крім окупованих територій і зони проведення АТО.

Власники автомобілів Renault, які взяли участь в акції і зареєстровані в My Renault, автоматично стануть учасниками розіграшу цінних призів з асортименту Renault Boutique.

Компанія Renault в Україні нагадує, що для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2011 р. випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. В період дії акції «Осіння діагностика» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасним частинам Motrio.

Щоб отримувати максимальну вигоду при обслуговуванні автомобілів Renault, рекомендуємо їх власникам зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб. Компанія «Рено Україна» залишає за собою право на зміну тарифу на запасні частини протягом акції при збереженні рівня акційних знижок.

Отримайте акційну пропозицію на Ваш Renault в найближчому дилерському центрі Renault!

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

Реклама

*Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно