Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спеціальна пропозиція на популярні комплектації Hyundai Tucson

Спеціальна пропозиція на популярні комплектації Hyundai Tucson

З 6 по 31 жовтня 2017 року в усіх офіційних дилерських центрах ТОВ «Хюндай Мотор Україна», дистриб’ютора автомобілів марки Hyundai, діють спеціальні ціни на комплектації, що користуються попитом, популярного кросовера Tucson 2017 року випуску.

ВІДЕО ДНЯ

З 6 жовтня 2017 року компанія «Хюндай Мотор Україна» знижує вартість бензинових комплектацій Style, TOP і TOP Panorama свого бестселера, кросовера Tucson, на 20 000 гривень. Тільки до кінця жовтня цей автомобіль в зазначених комплектаціях можна придбати за спеціальними вигідними цінами*.

Спеціальна пропозиція на популярні комплектації Hyundai Tucson – 01
Реклама

У комплектацію Hyundai Tucson Style входить широкий набір опцій:

– шість подушок безпеки;

Реклама

– ABS + EBD;

– ESP;

– система утримання на підйомі (HAC);

Реклама

– система допомоги при спуску (DBC);

– система стабілізації автомобіля в русі VSM;

– двозонний клімат-контроль з системою антізапотеванія;

– кнопка запуску двигуна;

– підігрів передніх і задніх сидінь;

–підігрів керма;

–круїз контроль;

Реклама

– датчики дощу і світла та інше обладнання.

У комплектації TOP на додаток до обладнання, доступного у версії Style, автомобіль укомплектований функцією електрорегулювання сидіння водія, системою вентиляції передніх сидінь, електроприводом багажних дверей (система відкривання Hands-free), датчиком тиску в шинах, мультимедійним комплексом з навігацією і 8-дюймовим монітором, світлодіодними фарами ближнього світла і задніми ліхтарями, легкосплавними колісними дисками 245/45 R19. Комплектація TOP Panorama додатково має панорамний люк.

Hyundai Tucson в зазначених комплектаціях оснащений 2.0 літровим бензиновим двигуном потужністю 155 к.с. і 192 Н·м крутного моменту, в парі з яким працює 6-ступінчаста автоматична трансмісія і система повного приводу.

Автомобілі Hyundai Tucson можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням – https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена.

* Пропозиція діє до 31 жовтня 2017 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 06.10.2017 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно