Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Accent і Hyundai Grand Santa Fe – за особливими вигідними цінами

Hyundai Accent і Hyundai Grand Santa Fe – за особливими вигідними цінами

13 по 31 жовтня 2017 року на автомобілі Hyundai Accent і Grand Santa Fe у всіх офіційних дилерських центрах ТОВ «Хюндай Мотор Україна» встановлено спеціальні вигідні ціни.

ВІДЕО ДНЯ

Придбання одного з бестселерів марки Hyundai в Україні, седана В-класу Accent нового покоління, стає ще вигідніше: з 13 жовтня ціни на популярну комплектацію цієї моделі Active+ з 1.6 літровим бензиновим мотором, механічною або автоматичною 6-ступінчастою коробкою передач на вибір, знижені на 12 000 гривень. Тепер автомобіль в комплектації Active + MT можна купити за 403 600 гривень, а у версії Active+ AT – за 421 500 гривень.

Hyundai Accent і Hyundai Grand Santa Fe – за особливими вигідними цінами – 01
Реклама

Також компанія «Хюндай Мотор Україна» встановила привабливі ціни на всі комплектації семимісного кросовера Hyundai Grand Santa Fe. Максимальна вигода на цю модель становить 57 140 гривень. Тільки до кінця жовтня цю модель можна придбати за спеціальними вигідними цінами *.

Hyundai Accent і Hyundai Grand Santa Fe – за особливими вигідними цінами – 02
Реклама

Автомобілі Hyundai Accent та Grand Santa Fe можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням – https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена.

* Пропозиція діє до 31 жовтня 2017 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 13.10.2017 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Реклама

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно