Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Презентація нового Renault Koleos в Україні

Презентація нового Renault Koleos в Україні

У листопаді в дилерській мережі стартують продажі довгоочікуваного флагмана лінійки кросоверів Renault повноприводного Renault Koleos, який підкорить своїм преміальним дизайном, першокласним комфортом та інноваційними технологіями.

ВІДЕО ДНЯ

Новий Koleos – динамічний кросовер D-сегмента, виконаний в новому фірмовому стилі Renault, з вишуканим салоном і преміальним оснащенням. Елегантний дизайн нового Renault Koleos не дозволить залишитися непоміченим на дорозі.

На особливу увагу в екстер’єрі автомобіля заслуговують повністю світлодіодні фари і денні ходові LED вогні з фірмовим «автографом» Renault у вигляді літери С. Світлодіодні задні ходові вогні створюють яскравий тривимірний ефект і гармонійно доповнюють ефектний образ нового Renault Koleos.

Реклама

Стильна зовнішність міського кросовера гармонійно поєднується з характерною позашляховою геометрією нового Renault Koleos: високим дорожнім просвітом в 210 мм і великими кутами подолання перешкод.

Надійна енергоємна підвіска забезпечить плавність ходу, легку керованість і відмінну курсову стійкість. А з системою інтелектуального повного приводу ALL MODE 4x4 новий Koleos збереже ідеальне зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям.

Реклама

Cолідності новому Koleos надають його значні габарити (довжина – 4,67 м, ширина – 1,84 м, висота – 1,68 м) і одна з найдовших колісних баз серед конкурентів – 2,71 м. Це означає, що новий Koleos пропонує досить простору для своїх пасажирів і здатний забезпечити максимальний комфорт під час поїздки.

Ще однією важливою складовою комфорту нового Renault Koleos є багатофункціональна навігаційна система R-LINK 2, що персоналізується. Вона координує роботу аудіосистеми, інформаційно-розважальних служб, навігації, телефонії в режимі «вільні руки» та інтелектуальних систем допомоги водієві. А топ-версія кросовера може бути оснащена аудіосистемою преміум-класу BOSE з 12 високотехнологічними динаміками, сабвуфером і цифровим підсилювачем зі звуковим процесором.

Презентація нового Renault Koleos в Україні – 01
Реклама

Також в новому Renault Koleos є підігрів рульового колеса, лобового скла, дзеркал, передніх і задніх сидінь.

Новий Koleos є втіленням багаторічного досвіду компанії Renault в сфері пасивної безпеки, що допомогло йому отримати в Європі максимальну оцінку з безпеки 5 зірок EuroNCAP в 2017 році.

В автомобілі є все, щоб забезпечити безпеку, допомогти і попередити водія:

1. Фронтальні, бічні подушки безпеки водія і пасажира, передні і задні шторки безпеки.

2. ABS з системою допомоги при екстреному гальмуванні.

3. ESP (система курсової стійкості).

4. Система допомоги при старті на підйомі (Hill Start Assist).

Реклама

5. Система контролю тиску в шинах.

6. Передні, задні і бічні датчики паркування.

7. Камера заднього огляду.

8. Контроль «сліпих зон» і рядності руху.

9. Автоматичне перемикання світла фар (дальнє/ближнє світло).

10. Автоматична допомогу паркування.

11. Автоматичне гальмо стоянки.

Реклама

Новий Koleos поєднує французький шарм, новітні технології, потужність великого автомобіля і, в той же час, забезпечує максимальний комфорт та високий рівень безпеки.

New Renault Koleos. Crossover by Renault.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінами, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно