Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вигідна цінова пропозиція на Hyundai i30

Вигідна цінова пропозиція на Hyundai i30

Справжній передноворічний подарунок для поціновувачів автомобілів марки Hyundai приготувала компанія «Хюндай Мотор Україна»: тільки до 17 грудня 2017 року стильний, інноваційний та динамічний хетчбек i30 нового покоління можна придбати з вигодою від 21 000 до 27 600 гривень в залежності від комплектації. Ця пропозиція діє в усій офіційній дилерській мережі Hyundai в Україні.

ВІДЕО ДНЯ

У третьому поколінні автомобіль Hyundai i30 не тільки отримав по-справжньому європейський дизайн екстер’єру та інтер’єру, нові мотори і трансмісії. Він став надійнішим, безпечнішим та зручним, що відразу ж зробило цей автомобіль одним з бестселерів марки на європейському ринку. З 12 по 17 грудня 2017 року всі покупці цієї моделі зможуть заощадити до 27 600 гривень в залежності від комплектації:

Вигідна цінова пропозиція на Hyundai i30 – 01
Реклама

На українському ринку третє покоління i30 доступне у трьох комплектаціях. У комплектації Express автомобіль оснащено таким обладнанням: 6 подушок безпеки, системи електронної стабілізації (ESC) та утримання при старті на підйомі (HAC), клімат-контроль з системою антизапотівання, задні парктроники, електрорегулювання та обігрів дзеркал заднього виду, круїз-контроль, підігрів керма та передніх сидінь, система автоматичного відключення живлення Battery Saver, аудіосистема з підтримкою Bluetooth, світлодіодні денні ходові вогні, термовідштовхуюче скло Solar Control, 15-дюймові легкосплавні колісні диски та іншими опціями.

Вигідна цінова пропозиція на Hyundai i30 – 02
Реклама

У комплектації Style покупцю, додатково до опцій пакету Express, доступні вибір режиму водіння Drive Mode Select, електронне стоянкове гальмо з функцією утримання AUTO HOLD, передні парктроники, камера заднього виду, кнопка запуску двигуна та дистанційний чип-ключ Smart Key, електропривід складання дзеркал + підсвічування зони дверей, датчики дощу та тиску у шинах, 5" LCD-дисплей Touch Screen над центральною консоллю, повторювач покажчика повороту на дзеркалах заднього виду, панель приладів SUPER VISION з 4,2" LCD-монітором, 16-дюймові легкосплавні колісні диски та інше обладнання.

Вигідна цінова пропозиція на Hyundai i30 – 03

У максимальній комплектації Premium додатково до опцій пакетів Express та Style, покупець отримає мультимедійний комплекс з навігацією (кольоровий 8" LCD-дисплей Touch Screen), підтримку додатків Apple CarPlay та Android Auto (через USB-порт), підтримку Bluetooth (з розпізнаванням голосових команд), світлодіодні фари головного світла з підсвічуванням повороту, світлодіодні задні ліхтарі, комбіноване оздоблення сидінь та 17-дюймові легкосплавні колісні диски.

Реклама

Нагадуємо, що автомобілі Hyundai i30 можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням – https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Вигідна цінова пропозиція на Hyundai i30 – 04

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена.

* Пропозиція діє до 17 грудня 2017 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 12.12.2017 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно