Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Doblo Cargo отримав титул «Легкий фургон року» третій раз поспіль

Doblo Cargo отримав титул «Легкий фургон року» третій раз поспіль

Fiat Professional Doblo Cargo був названий «Легким Ваном року» втретє поспіль в престижному конкурсі What Van Awards 2018.

ВІДЕО ДНЯ

А на лондонській церемонії нагородження для Fiat Professional був також високо оцінений популярний бренд Fiorino в категорії «Маленький фургон», який продемонстрував глибину і привабливість лінійки легких комерційних автомобілів Fiat Professional.

Вантажопідйомність Doblo Cargo до однієї тонни, вантажомісткість до 5,0 м3, а також ряд ефективних 1,3-літрових і 1,6-літрових дизельних і 1,4-літрових бензинових двигунів зробили багаторазового лауреата кращим автомобілем не тільки для корпоративних клієнтів, але і для суддівської колегії.

Реклама

Судді були вражені новими якісними характеристиками Doblo Cargo, в тому числі відмінною динамікою і комфортом – завдяки його сучасній 2-важільної підвісці, а також кращим в сегменті вантажомісткості міцності, надійності і широкій лінійці.

«Той факт, що Doblo Cargo виграв премію Light Van Award три роки поспіль, свідчить про її неминущі якості», – говорить Джеймс Даллас, редактор журналу What Van?. «Найвища керованість і високий рівень якості збірки відносяться до переваг Doblo, але саме широта лінійки дійсно відрізняє його завдяки вантажомісткості від 3,4 до 5,0 м3 і вантажопідйомності від 750 кг до цілих 1,005 кг».

Реклама

Приймаючи нагороду за Doblo Cargo, Річард Чемберлен, регіональний менеджер Fiat Professional, сказав: «Ми дуже горді як Doblo, так і Fiorino, і раді, що вони завоювали ще дві нагороди для нашого бренду.

«Ці нагороди особливо важливі, оскільки вони присуджені групою експертів, які дійсно розуміють ринок LCV і знають, що шукають клієнти. Нагороди також свідчать про силу і конкурентоспроможність лінійки фургонів Fiat Professional, яка останнім часом поповнилася завдяки Talento і пікапу Fullback, що підкреслює величезні успіхи бренду і підвищення його репутації».

З оновленим дизайном, всередині і зовні, Fiorino ідеально підходить для використання в місті завдяки його маневреності та зручному паркуванню. Незважаючи на це, він має чудову вантажомісткість до 2,8 м3 і може перевозити до 660 кг корисного навантаження. Крім того, Fiorino є лідером в плані продуктивності, низьких експлуатаційних витрат, комфорту і функціональності.

Реклама

Детальну інформацію про автомобілі можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62, http://fiat.zet.com.ua/

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно