Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вигідне ТО з сюрпризом від Renault

Вигідне ТО з сюрпризом від Renault

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції, яка триватиме з 15 січня по 12 березня 2018 року в офіційних дилерських центрах Renault.

ВІДЕО ДНЯ

Досвідчені водії знають, що кожен автомобіль потребує регулярного технічного обслуговування (ТО) для підтримки його продуктивності на високому рівні. Особливо більш інтенсивної діагностики автомобілі потребують під час зимового періоду, коли вони ще більше схильні до впливу складних погодних умов.

Компанія Renault в Україні, дбаючи про автомобілі своїх клієнтів, пропонує вигідні умови на комплексне технічне обслуговування (ТО), яке включає 29 операцій і 87 перевірок в контрольних точках.

Реклама

У період з 15 січня по 12 березня 2018 року клієнтам Renault, зареєстрованим в системі My Renault, надається можливість з максимальною вигодою провести ТО автомобіля.

В рамках акції власники автомобілів Renault зможуть виконати технічне обслуговування зі знижкою*:

Реклама

– до 30% на запасні частини;

– 10% на роботи по заміні запасних частин;

– 15% на оливи Renault-Elf.

Реклама

Клієнти, які в період акції виконають операції по заміні оливи та фільтра, заміні ременя ГРМ або повне технічне обслуговування свого автомобіля в дилерській мережі Renault, візьмуть участь у розіграші туристичної поїздки на двох до Франції (Прованс), а також цінних призів з асортименту Renault Boutique.

Для власників автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2012 р. випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують вигоду не менше 20% на оригінальні запчастини, призначені для проходження ТО, а також роботи по їх установці.

Також клієнти з автомобілями віком понад 5 років мають додаткову можливість отримати якісний сервіс за помірною ціною, використовуючи запчастини лінійки MOTRIO – бренду, сертифікованого компанією Renault. Знижка дійсна тільки при купівлі та встановлення запасних частин в офіційних сервісних центрах Renault.

Нижче в таблиці можна ознайомитися з принципом формування вигоди для клієнтів в залежності від віку автомобіля та необхідних робіт:

 

Вигідне ТО з сюрпризом від Renault – 01

Регулярне проходження технічного обслуговування Вашого автомобіля забезпечить його безперебійну експлуатацію та вбереже його ядро, двигун, від небажаних поломок.

Реклама

Більш детально дізнатися про причини поломки двигуна Ви можете за допомогою відео за посиланням: https://youtu.be/KSEA7mEeRbE.  

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі.

Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

– отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;

– суттєво економити при використанні акційних пропозицій;

– дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренду;

Реклама

– завжди бути на зв’язку з дилером і представництвом;

– отримувати необхідні послуги / допомогу в найбільш стислі терміни;

– висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;

– ефективно планувати події по автомобілю.

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

*Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно