Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Veloster N – пік потужності та драйву

Hyundai Veloster N –  пік потужності та драйву

У ці дні в Детройті проходить Північноамериканський Міжнародний Автосалон NAIAS-2018, на якому компанія Hyundai Motor представила нове покоління моделі Veloster. Справжнім сюрпризом для відвідувачів автошоу стала презентація «зарядженої» модифікації спорткупе – Veloster N, яка стала другою за рахунком моделлю, розробленою спеціальним підрозділом бренду Hyundai – «N».

ВІДЕО ДНЯ

На автосалоні в Детройті публіці була представлена ​​найпотужніша модифікація моделі – Veloster N, розробкою якої займалися інженери спецпідрозділу Hyundai в Намьянзі. Дорожні випробування автомобіль проходив на трасі в Нюрбургринзі, де свого часу тестувалася передсерійна версія хетчбека i30 N.

«Veloster N – це ще один приклад можливостей компанії Hyundai Motor. Ми змогли створити приголомшливий спортивний автомобіль, захоплююча динаміка якого поєднується з розумною доступністю. Таке поєднання лежить в основі всіх наших потужних моделей лінійки N», – зазначив під час презентації керівник напрямку по поліпшенню динамічних характеристик і розробці надпотужних моделей Hyundai Motor Group Альберт Бірманн.

Реклама
Hyundai Veloster N –  пік потужності та драйву – 01

Екстер’єр «зарядженої» версії відрізняється дизайном решітки радіатору, кольоровими вставками з боків кузова, на передньому і задньому бампері, збільшеним заднім спойлером, легкосплавними колісними дисками діаметром 18 і 19 дюймів з шинами 225/40 R18 Michelin Pilot SuperSport і 235/35 R19 Pirelli P-Zero відповідно. Кузов автомобіля пофарбовано в ексклюзивний колір Performance Blue.

Реклама

У салоні Veloster N встановлені спортивні крісла з вираженою бічною і поперекової підтримкою, рульове колесо особливої ​​форми з перемикачами зміни режимів руху і активації трекового алгоритму, приладова панель спортивного дизайну. Також в інтер’єрі автомобіля присутні вставки блакитного кольору.

Hyundai Veloster N оснащується модернізованим 2.0 літровим бензиновим двигуном серії Nu зі ступенем стиснення 9.5:1, який розвиває потужність у 275 к.с. і 353 Н·м крутного моменту. Мотор агрегатується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. У конструкції коробки передач застосовані сінхронізаторні кільця з вуглецевим покриттям, а шестерні передач виконані з посиленого матеріалу. Ці рішення дозволили домогтися більш плавної і чіткої роботи трансмісії, менших зусиль при перемиканні передач. Удосконалено і конструкцію зчеплення моделі, в якій застосовано ведений диск з двошаровим покриттям, що підвищує його стійкість до руйнуючих дій і забезпечує передачу більш високого крутного моменту.

Підвіска автомобіля теж пройшла модернізацію. Інженери змінили геометрію передньої підвіски МакФерсон, жорстко закріпили електропідсилювач керма в трьох точках на рульовій рейці.

Реклама
Hyundai Veloster N –  пік потужності та драйву – 02

Спеціально спроектована розпірка встановлюється між стійками задньої підвіски, що допомагає зв’язати точки кріплення задньої багатоважільної підвіски, забезпечуючи більш високу жорсткість кузова і точність роботи підвіски під навантаженнями при проходженні поворотів на високій швидкості.

Veloster N оснащений системою вибору режимів руху N Grin Control (Normal, Sport, N, Eco та N Custom), яка дозволяє змінити калібрування двигуна, акселератора, випускної системи з клапанним регулюванням, рульового управління і системи стабілізації, а також адаптивних амортизаторів і електронно-керованого блокування.

Гальмівна система спецверсії теж пройшла доопрацювання: на автомобіль встановили високопродуктивні гальма збільшеної розмірності (діаметр передніх - 345 мм, задніх - 315 мм), що забезпечує підвищену стійкість до перегріву. У стандартній модифікації Veloster N обладнується передніми гальмівними дисками діаметром 330 мм і задніми діаметром 300 мм.

Виробництво моделі Veloster N почнеться у вересні 2018 року на заводі компанії Hyundai Motor в м. Ульсан (Південна Корея). У продаж автомобіль надійде в 4 кварталі 2018 року.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно