Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Унікальна фінансова програма "Renault вже твій"

Унікальна фінансова програма "Renault вже твій"

Компанія Renault в Україні запускає нову програму кредитування стильних кросоверів Renault Сaptur і Renault Kadjar «Renault вже твій» від Renault Фінанс. Ця програма дає можливість придбати новий кросовер в розстрочку на максимально вигідних умовах.

ВІДЕО ДНЯ

Дуже часто бажання придбати новий автомобіль залишається лише бажанням через велику суму початкового внеску. Клієнт розуміє, що окрім авансу, йому необхідно понести ще багато витрат з оформлення, що і зупиняє його на половині шляху до покупки нового автомобіля.

Щоб реалізувати бажання покупки нового автомобіля компанія Renault в Україні розробила фінансову програму «Renault вже твій» з максимально вигідними умовами розстрочки.

Реклама

Фінансова пропозиція «Renault вже твій» дозволяє придбати нові кросовери Renault Сaptur і Renault Kadjar на таких умовах:

- аванс 40% (від 300 000 грн);

Реклама

- розстрочка на 3 роки під 0,01%;

- заморожений щомісячний платіж у гривні на весь період розстрочки від 9 997 грн.

Розмір щомісячного платежу та авансу варіюється в залежності від обраної моделі та комплектації автомобіля. Також в щомісячний платіж включені витрати по страхуванню життя позичальника.

Реклама

Унікальність програми «Renault вже твій» підтверджує розмір початкових витрат при оформленні кредиту, який стартує від 300 000 грн, включаючи:

- аванс 40%,

- одноразову банківську комісію,

-страхування КАСКО і ОСАГО,

- нотаріальні послуги.

Більш наочно познайомитися з умовами програми «Renault Вже твій» і зрозуміти її переваги ви можете за допомогою відео: https://youtu.be/Rio75CZqnJM.

Поспішайте скористатися фінансовою програмою «Renault Вже твій», щоб придбати новий яскравий кросовер Renault Сaptur або динамічний Renault Kadjar.

Реклама

Renault Captur – найпопулярніший міський кросовер в Європі, лідер продажів серед кросоверів у своїй категорії. Більше 30 варіантів персоналізації зовнішнього і внутрішнього дизайну задовольнять індивідуальні потреби навіть найбільш вимогливішого клієнта.

Renault Kadjar - це динамічний кросовер, який виділяється спортивним і в той же час чуттєвим дизайном, вишуканим інтер’єром і сучасною лінійкою двигунів. Його технічні характеристики відмінно зарекомендували себе по міських дорогах і автомагістралях, а високий рівень безпеки і функціональність салону створюють комфорт водієві і пасажирам.

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно