Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Motor показала ескізи нового покоління Santa Fe

Hyundai Motor показала ескізи нового покоління Santa Fe

Напередодні офіційної презентації кросовера Santa Fe четвертого покоління, яка відбудеться в Сеулі (Південна Корея) в лютому, компанія Hyundai Motor розповсюдила ескізи, що демонструють дизайн екстер’єру автомобіля.

ВІДЕО ДНЯ

Дизайн нового покоління моделі Santa Fe втілить в собі стилістичні акценти, характерні для нової айдентики кросоверів марки Hyundai. Передня частина автомобіля оздоблена масивною решіткою радіатору Cascading Grille з великими вічками. Верхній хромований елемент решітки радіатора гармонійно підкреслює силует вузьких світлодіодних денних ходових вогнів. Розташований нижче блок головних фар інтегрований в клиновидні ніші переднього бампера. Центральний повітрозабірник органічно об’єднаний з розташованими по обидва боки від нього передніми протитуманними фарами. Доповнює агресивний вид кросовера новий капот з виразною виштамповкою з боків.

У профілі автомобіля виділяються масивні колісні арки з пластиковими накладками. Характерна плечова лінія додає образу моделі динамічності. Задню частину кросовера прикрашають світлодіодні задні ліхтарі стрілоподібної форми. Також тут можна відзначити нові двері багажника, стильний задній бампер із захисною накладкою, подвійні патрубки вихлопних труб, вбудовані в задній бампер.

Реклама
Hyundai Motor показала ескізи нового покоління Santa Fe – 01

Відомо, що окрім широкого переліку систем для безпеки водія та пасажирів, Santa Fe четвертого покоління оснастять унікальними, вперше впровадженими на ринку опціями, що входять до складу комплексної системи безпеки Hyundai Smart Sense. Це система розпізнавання присутності задніх пасажирів (Rear Occupant Alert) і система попередження про бічний рух ззаду (Rear Cross-Traffic Collision Warning) з новою функцією автоматичного гальмування.

Реклама

Світова прем’єра Hyundai Santa Fe нового покоління відбудеться березня 2018 року в рамках Женевського автосалону. Поставки кросовера в Україні заплановані на серпень 2018 року.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно