Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Kona та i30 Fastback удостоїлися премії iF Design Awards

Hyundai Kona та i30 Fastback удостоїлися премії iF Design Awards

Дві нові моделі Hyundai - стильний, динамічний кросовер Kona тта перший в лінійці моделей бренду i30 Fastback були відзначені високими нагородами Міжнародного конкурсу дизайну iF Design Awards.

ВІДЕО ДНЯ

Обидва автомобілі отримали найвищі нагороди в галузі промислового дизайну – «за експресивний і елегантний стиль», як зазначили представники журі конкурсу, до якого увійшли 50 експертів в галузі дизайну з усього світу. Офіційна церемонія нагородження переможців відбудеться 9 березня 2018 року в Мюнхені (Німеччина).

«Компанія Hyundai в черговий раз завоювала нагороди однієї з провідних в галузі дизайну організацій. Ці нагороди підтверджують нашу прихильність розробці автомобілів з унікальним, передовим та інноваційним дизайном. i30 Fastback - справжній законодавець мод, що поєднує в собі стильний і емоційний дизайн, в той час як Kona є новим напрямком в стилістиці лінійки SUV від Hyundai», - заявив Томас Бюркль, керівник Hyundai Design Center Europe.

Реклама

Hyundai i30 Fastback: елегантність на кожен день

Перший в сімействі легкових моделей бренду автомобіль в кузові фастбек, поставки якого на ринок України заплановані на весну 2018 року, поєднує в собі комфорт і спортивний характер. Його відмінні риси - подовжений капот, елегантна, спадаюча до задньої стійки лінія даху, яка переходить у вкорочену кришку багажника. Модель оснащується новітнім комплексом систем активної безпеки і допомоги водієві Hyundai SmartSense. У моторній гамі i30 Fastback - два бензинових турбодвигуна об’ємом 1.0 і 1.4 літрів, які також використовуються на вже знайомому українцям хетчбеку Hyundai i30 нового покоління.

Реклама
Hyundai Kona та i30 Fastback удостоїлися премії iF Design Awards – 01

Hyundai Kona: компактний кросовер для активних людей

Новий кросовер Kona, з яким українці зможуть познайомитися в першій половині 2018 року, є автомобілем з прогресивним дизайном, преміальними функціями і останніми розробками в області безпеки. Сміливий і сучасний вигляд моделі Kona надають подвійні світлодіодні фари, двоколірний дах та 10 кольорів забарвлення кузова. Цей кросовер поєднує в собі новітні силові агрегати Hyundai, роботизовану коробку передач 7 DCT та опціональний повний привід.

Реклама

Дизайн автомобілів Hyundai: продовження успіху

Конкурс iF Design Awards - це одна з найважливіших міжнародних премій в галузі дизайну. Логотип iF Design Awards є своєрідним знаком якості, що присвоюється продукту, який відповідає найвищим вимогам до стилістики автомобілів. До цього компанія Hyundai Motor тричі удостоювалася високих нагород конкурсу: у 2015 році нагороду отримала модель Hyundai i20, у 2016 - Hyundai Tucson, а у 2017 - Hyundai i30. Визнання, яке отримали у 2018 році моделі Kona та i30 Fastback, підтверджує прихильність компанії створенню автомобілів з унікальним дизайном, які відповідають потребам сучасних покупців.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно