Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Хюндай Мотор Україна» пропонує особливий сервіс до жіночого свята

З 7 по 12 березня 2018 року в усіх сервісних центрах компанії «Хюндай Мотор Україна», офіційного дистриб’ютора автомобілів Hyundai, відбудеться акція, присвячена Міжнародному жіночому дню 8 березня. У цей період кожна власниця автомобіля Hyundai, яка відвідає офіційний сервісний центр у своєму місті, зможе обслужити свою машину за спеціальними тарифами та отримати приємний подарунок.

ВІДЕО ДНЯ

У період проведення акції всі представниці прекрасної статі, які відвідають офіційні сервісні центри компанії «Хюндай Мотор Україна», зможуть обслужити свої автомобілі Hyundai за спеціальними святковим тарифами:

1. Знижка на роботи (за виключенням робіть по кузовному ремонту) – 8%.

Реклама

2. Знижка на оригінальні запчастини (включаючи PL2) та аксесуари – 8%.

Крім того, клієнтки зможуть скористатися послугою безкоштовної мийки автомобіля, яка включає мийку кузова і килимків салону.

Реклама
«Хюндай Мотор Україна» пропонує особливий сервіс до жіночого свята – 01

Також до послуг власниць автомобілів Hyundai - тест-драйв нових моделей бренду. І, нарешті, кожна відвідувачка сервісного центру в ці дні отримає приємний подарунок.

Запрошуємо всіх жінок скористатися спеціальною сервісною пропозицією на свої автомобілі Hyundai та отримати приємні враження та подарунки!

Реклама

Детальну інформацію про акцію можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://Hyundai.zet.com.ua/

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно