Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нове бачення дизайну від Hyundai: концепт Le Fil Rouge

6 березня 2018 року в рамках Женевського автосалону компанія Hyundai Motor представила концептуальний автомобіль, який став втіленням нової стилістики бренду. Усі майбутні моделі Hyundai будуть створюватися відповідно до канонів цієї стилістичної концепції. Її основний принцип: інтеграція спортивного та самобутнього дизайну бренду для створення автомобілів, які виходять за рамки звичних форм і функцій транспортного засобу.

ВІДЕО ДНЯ
Нове бачення дизайну від Hyundai: концепт Le Fil Rouge – 01

«Le Fil Rouge (в перекладі з французької - «Червона нитка») - це переосмислення ДНК дизайну Hyundai, яка була заснована на історичній концепції Hyundai Coupe Concept, розробленого фахівцями марки в 1974 році. Грунтуючись на нашій давній історії створення автомобілів з оригінальним і спортивним характером, ми відкриваємо нову еру дизайну Hyundai», - заявив Люк Донкервольке, виконавчий віце-президент і глава Дизайн-центру Hyundai.

Реклама

Концепт Le Fil Rouge втілює новітній підхід бренду до дизайну: тема «Чуттєва спортивність» стане основним акцентом в стилістиці майбутніх автомобілів Hyundai, від седанів до позашляховиків. Нова тема має на меті створити емоційну цінність і привнести інстинктивну красу в автомобілі Hyundai. Місія дизайну визначається гармонією між чотирма основними елементами: пропорцією, архітектурою, стилем і технологією.

Пропорції

Реклама

Le Fil Rouge уособлює головний принцип «золотого перетину» – загального математичного співвідношення, знайденого в природі, - що дозволило дизайнерам Hyundai створити естетично приємну, природну композицію, яка втілює харизму бренду. Пропорційна унікальність досягається за рахунок довгої колісної бази, великих коліс і коротких звисів. Солідний вигляд моделі забезпечується характерною, доволі значною відстанню від центру переднього колеса до низу передньої стійки даху. Плавно спадаюча до корми автомобіля лінія даху завершує цілісність його вигляду.

Нове бачення дизайну від Hyundai: концепт Le Fil Rouge – 02

Архітектура

Реклама

Концепт Le Fil Rouge підкреслює новий підхід Hyundai до створення автомобілів – «Light Architecture» («Легка архітектура»), що дозволило органічно інтегрувати прогресивну ідентичність в дизайнерську спадщину бренду. Light Architecture втілює динамічний зовнішній вигляд і рух вперед автомобіля. Передні і задні стійки, а також дах легко змішуються з обтічним силуетом автомобіля, створюючи враження, ніби автомобіль намальований однією лінією.

Застосована при створенні концепту «тунельна» архітектура, принцип якої полягає в підтримці рівності ступенів емоційності зовні і всередині автомобіля, забезпечила гармонійне злиття екстер’єру та інтер’єру моделі.

Дизайн передньої частини інтер’єру виконаний з чітким розмежуванням між потребами водія і пасажирів. Особливий акцент зроблений на ергономіці крісел водія і переднього пасажира, які враховують анатомічні пропорції і покликані знизити навантаження в далеких поїздках.

Нове бачення дизайну від Hyundai: концепт Le Fil Rouge – 03

Стиль

Ще одна мета команди дизайнерів Hyundai полягала в тому, щоб створити автомобіль з впізнаваним стилем. Ця мета була досягнута шляхом створення емоційної напруги у поєднанні чітких багатошарових ліній і чистих обсягів кузова Le Fil Rouge.

Вражаюча і передня частина концепту: широкий, що здається багатошаровим капот органічно поєднується з новим дизайном каскадної решітки радіатора, яка має тривимірну обробку в формі дорогоцінних каменів.

Реклама
Нове бачення дизайну від Hyundai: концепт Le Fil Rouge – 04

Технології

Вигляд концепту унікальний не тільки з точки зору дизайну, але й функціональності, властивої моделям бренду Hyundai. У салоні автомобіля застосована двохпоточна система вентиляції, яка направляє потоки повітря над вигнутою поверхнею, що формується легкою «тунельною» архітектурою.

В оздобленні інтер’єру застосовується відновлена деревина і високотехнологічна тканина. Перед водієм розташований панорамний «спливаючий» дисплей, який має зворотний тактильний зв’язок. З його допомогою здійснюється інтуїтивно зрозуміле управління мікрокліматом та іншими налаштуваннями автомобіля.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно