Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Renault відкриває сезон весняної діагностики

Renault відкриває сезон весняної діагностики

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції «Весняна діагностика 2018», яка буде проходити з 19 березня по 19 травня 2018 року в офіційних дилерських центрах Renault. Акційна пропозиція надає можливість з максимальною вигодою виконати діагностику автомобіля і придбати корисні аксесуари та запчастини за привабливою ціною.

ВІДЕО ДНЯ

З 19 березня по 19 травня 2018 року всім клієнтам сервісу MY RENAULT пропонується виконати діагностику автомобіля за 99 грн. (Тільки для клієнтів My Renault), яка включає в себе:

– діагностику підвіски (в тому числі перевірку залишкової товщини гальмівних колодок і дисків);

Реклама

–  діагностику стану шин (в тому числі перевірку залишкової глибини протектора і стану шин);

– перевірку рівнів робочих рідин і щільності гальмівної і охолоджуючих рідин;

Реклама

– діагностику АКБ.

Крім привабливої ​​ціни на діагностику, в період акції можна придбати запасні частини зі знижкою до 30%, аксесуари зі знижкою до 25%, літню рідину склоомивача 5л за акційною ціною 149 грн з ПДВ, а також отримати в подарунок карту Renault Асистанс+ за умови обслуговування на суму від 2000 грн. з ПДВ (роботи і запчастини в акційних цінах для клієнта).

Клієнти, які виконають в період акції в дилерській мережі Renault операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, заміні амортизаторів або пружин підвіски, стануть учасниками розіграшу туристичної поїздки на двох до Нормандії (Франція), а також цінних призів з асортименту Renault Boutique.

Реклама

Для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2012 р. випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також на роботи з їх установки. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються. В період дії акції «Весняна діагностика 2018» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасним частинам MOTRIO.

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Про інші привабливі пропозиції власники Renault зможуть дізнатися, зареєструвавшись на порталі MY RENAULT, та відвідавши свій особистий кабінет, де клієнту надається можливість:

– планувати сервісні роботи на автомобілі;

–  отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта;

– економити більше, ніж інші в період дії акційних пропозицій.

З моменту запуску даної програми було зареєстровано понад 40 000 клієнтів, які можуть економити в період унікальних акційних пропозицій і користуватися всіма можливими вигодами лояльного клієнта.

Реклама

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

Увійдіть в MY RENAULT та економте на сервісному обслуговуванні вже сьогодні!

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно