Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Motor підбила підсумки глобальних продажів автомобілів у березні 2018 року

Hyundai Motor підбила підсумки глобальних продажів автомобілів у березні 2018 року

Hyundai Motor, найбільший автовиробник в Південній Кореї, повідомила про результати глобальних продажів автомобілів в березні 2018 року. На світових ринках компанія реалізувала 397 041 автомобіль, що на 1,6% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

ВІДЕО ДНЯ

Hyundai Motor, найбільша компанія-автовиробник Південної Кореї, опублікувала звіт про світові продажі за березень 2018 року, згідно з яким на глобальних ринках було реалізовано 397 041 автомобіль. Це на 1,6% більше в порівнянні з тим же періодом минулого року.

На внутрішньому ринку Південної Кореї березневі продажі Hyundai Motor збільшились на 6% у порівнянні з минулим роком. Це стало можливим завдяки високому попиту на моделі SUV-сегмента, а також старту продажів на південнокорейському ринку кросовера Santa Fe нового покоління. Всього в Південній Кореї в минулому місяці було реалізовано 67 577 автомобілів.

Реклама

На зовнішніх ринках обсяг продажів автомобілів марки Hyundai в березні зріс на 0,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року і склав 329 464 автомобіля.

У той час як темпи зростання українського авторинку в березні 2018 року, за даними аналітичного агентства «Автоконсалтинг», сповільнилися (у порівнянні з аналогічним періодом було продано на 3,8% менше автомобілів), офіційний дистриб’ютор автомобілів Hyundai, компанія «Хюндай Мотор Україна», реалізував 414 автомобілів бренду, що на 6,34% більше, ніж в березні 2017 року. Березнева частка ринку Hyundai в Україні склала 6,15%. Найбільш затребуваною моделлю Hyundai на українському ринку став кросовер Tucson – його продали в кількості 208 автомобілів, що на 16,14% більше, ніж за той же період минулого року.

Реклама

Надалі Hyundai Motor зосередиться на збільшенні продажів стратегічно важливих моделей і виведенні на глобальний ринок нових продуктів, в першу чергу - кросовера Santa Fe четвертого покоління.         

Компанія OOO «Хюндай Мотор Україна» – офіційний імпортер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно