Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тиждень вигідних цін на стильний бізнес-седан Hyundai Elantra

Тиждень вигідних цін на стильний бізнес-седан Hyundai Elantra

Тільки до 30 квітня на стильний, динамічний і практичний седан Hyundai Elantra 2017 модельного року діють спеціальні вигідні ціни. Придбати один з бестселерів марки Hyundai можна в усіх офіційних дилерських центрах ТОВ «Хюндай Мотор Україна».

ВІДЕО ДНЯ

В Україні Hyundai Elantra доступний в чотирьох комплектаціях, оснащується бензиновими двигунами об’ємом 1.6 і 2.0 літрів на вибір, які працюють в парі з 6-швидкісними механічною і автоматичною коробками передач. Також спеціальні ціни встановлені на «заряджену» версію Elantra Sport 2017 модельного року, яка оснащується 200-сильним 1.6 літровим бензиновим мотором, взаємодіє з 7-діапазонною роботизованою трансмісією з подвійним зчепленням.

Тиждень вигідних цін на стильний бізнес-седан Hyundai Elantra – 01
Реклама

Автомобілі Hyundai Elantra можна придбати у кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням – https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена.

Реклама

* Пропозиція діє до 30 квітня 2018 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 20.04.2018 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно