Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колісні диски Hyundai – за вигідними цінами

Колісні диски Hyundai – за вигідними цінами

Компанія «Хюндай Мотор Україна» запрошує власників автомобілів Hyundai скористатися вигідною пропозицією на колісні диски та інші аксесуари. Акція діє з 24 квітня по 29 червня 2018 року в салонах офіційних дилерів марки Hyundai в Україні.

ВІДЕО ДНЯ

Оновити колісні диски, придбати датчики тиску у шинах (TPMS) та секретні гайки власники моделей i20 (GB), i30 (GD), i30 (PD), I40 (VF), Tucson (TL), ix35 (LM), Santa Fe (DM), Grand Santa Fe (NC), IONIQ (AE) зможуть зі знижками від 5% до 10% в залежності від категорії товару.

Отримати детальну інформацію щодо акційних товарів та зробити замовлення можна в усіх офіційних дилерських центрах ТМ Hyundai в Україні.

Реклама

Поспішайте! Кількість аксесуарів обмежена!

*Пропозиція діє до 29 червня 2018 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Продавець залишає за собою право змінювати ціни на аксесуари без попереднього повідомлення.

Реклама

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно