Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Fiat Professional: кращий партнер для професіоналів

Для запуску нової комунікаційної платформи, яка вийде в ефір із травня в великих країнах регіону EMEA на телебаченні, радіо, плакатах і Інтернеті, Fiat Professional вирішив вийти за рамки концепції рекомендацій і вибрав іронічний стиль, щоб проілюструвати різницю між аматорським і професійним підходом через сюрреалістичні і кумедні приклади, використовуючи оригінальний стиль викладу.

ВІДЕО ДНЯ

Формат нової кампанії побудовано на надзвичайно популярній мові, яка використовується як на традиційних телевізійних каналах, так і в Інтернеті, щось типу «жанру 2.0» – комічні промахи. Йдеться про домашні відеоролики, що описують незграбні помилки в простих повсякденних діях і завданнях, які досягають вищої точки в невеликих катастрофах із забавними результатами.

Fiat Professional: кращий партнер для професіоналів – 01
Реклама

Нова міжнародна кампанія грає на темі контрастів, демонструючи правдоподібні ситуації, які можуть бути блискуче вирішені на автомобілях лінійки Fiat Professional і які, навпаки, мають приголомшливі результати при спробі покладатися виключно на імпровізовану винахідливість і тимчасові рішення.

Наприклад, візуальні ефекти демонструють абсурдні методи роботи з хвилюючими результатами і предметами і матеріалами, погано зануреними на невідповідні транспортні засоби, що позбавляє огляду, і це відображає цінності бренду Fiat Professional – компетентність, надійність, визначеність, динамічність і направленість на клієнта.

Реклама

Характер різних підходів підкреслюється простими і ефективними написами – для незграбних спроб Unpro – не професіонал, а для ефективних Pro – професіонал, як ви. Короткі вираження, але здатні підтвердити важливість, що для успіху будь-якої роботи потрібно мати відповідну підтримку: ось чому Fiat Professional є найкращим партнером для вимогливих професіоналів не тільки з точки зору модельного ряду, а й послуг.

І дійсно, ви можете придбати найбільш підходящий для ваших потреб комерційний автомобіль, завдяки «виконаним за індивідуальним замовленням» фінансовим послугам і рішенням щодо оренди, а потім користуватися післяпродажними послугами в найпоширенішій мережі в Італії з більш ніж 1800 пунктами обслуговування..

Детальнішу інформацію про FIAT PROFESSIONAL Ви можете отримати в автосалоні офіційного дилера FIAT на Закарпатті: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно