Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Про кондиціонер у машині подбає Renault

Про кондиціонер у машині подбає Renault

Традиційно, з початком літа, компанія Renault в Україні відкриває сезон привабливих цін на послуги очищення системи кондиціонування і супутніх товарів. Сервісна акція «Про кондиціонер подбає Renault» проходить з 28 травня по 30 червня 2018 року в офіційних дилерських центрах Renault.

ВІДЕО ДНЯ

Акція «Про кондиціонер подбає Renault» надає можливість з максимальною вигодою виконати обслуговування системи кондиціонування в автомобілях Renault, а також придбати сезонні товари та аксесуари за привабливою ціною.

На роботу кондиціонера великий вплив має зовнішнє середовище, особливо в період більш активної експлуатації – весна-літо. Зниження ефективності теплообміну кондиціонера може бути результатом попадання в нього бруду – пилу, пуху, комах, які надходять з потоком повітря з вулиці і можуть забивати його стільники. Саме тому необхідно приділяти особливу увагу стану системи кондиціонування у цей період.

Реклама

Для більшості моделей Renault рекомендується перевіряти і очищати систему кондиціонування один раз у 2 роки.

З 28 травня по 30 червня 2018 року всі клієнти сервісу MY RENAULT зможуть виконати комплексну очищення системи кондиціонування автомобіля за 399 грн*, яка включає в себе вартість балона і робіт з очищення. Для очищення системи пропонується на вибір балон з запахом «цитрус» або «свіжість» за зниженою ціною 287 грн* (знижка 36%).

Реклама

Вірно працюючий кондиціонер забезпечить зручність і комфорт для водія і пасажирів, а також подарує виключно приємні враження від поїздки, особливо в теплий період року.

На додаток до вигідних умов очищення системи кондиціонування акція «Про кондиціонер подбає Renault» дозволяє клієнтам сервісу MY RENAULT

1. Придбати літню рідину склоомивача 5л за акційною ціною 149 грн*.

Реклама

2. Придбати з вигодою до 30%* сезонні і супутні товари:

– засоби для догляду за автомобілем;

–  салонний фільтр, фільтр повітря;

– щітки склоочисника;

– деталі системи кондиціонування, радіатор, конденсер;

– набори лампочок.

3. Придбати аксесуари для подорожей зі знижкою до 15%*:

Реклама

–  фаркопи;

–  багажні дуги, кріплення для велосипедів, багажні бокси.

4. Отримати в подарунок карту Рено Асістанс+ за умови обслуговування на суму від 2000 грн. з ПДВ, обов’язковій реєстрації картки в My Renault і на сайті реєстрації.

Клієнти, які виконали в рамках акції операції по заміні запасних частин в дилерській мережі Renault, візьмуть участь у розіграші цінних призів з асортименту Renault Boutique**.

Також нагадуємо, що для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2012 р випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці.

Знижки по акції і за програмою лояльності не додаються. В період дії акції «Про кондиціонер подбає Renault» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасним частинам MOTRIO.

Про кондиціонер у машині подбає Renault – 01
Реклама

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Реєстрація в MY RENAULT надає можливість клієнту:

1. Отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля Клієнта;

2. Можливість економії при використанні акційних пропозицій;

3. Дізнаватися «з перших вуст» про новини бренду;

4. Завжди бути на зв’язку з дилером і представництвом;

5. Отримувати необхідні послуги/допомогу в найкоротші терміни;

Реклама

6. Висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;

7. Ефективно планувати події по автомобілю.

 Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні – це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що автоспорт є важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

*Знижки розповсюджуються лише на клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua.  Надання знижок в акційний період клієнтам, не зареєстрованим в системі My Renault, але які є постійними клієнтами сервісу, можливо на розсуд дилера.

**Правила проведення розіграшу з переліком призів та строками будуть в наявності на сайті www.renault.ua

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно