Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Україні стартують продажі Hyundai i30 Fastback

В Україні стартують продажі Hyundai i30 Fastback

З 1 червня 2018 року в усіх офіційних дилерських центрах ТОВ «Хюндай Мотор Україна» почалися продажі Hyundai i30 Fastback – абсолютно нової моделі в сімействі i30, в яку входять вже відомі українським покупцям хетчбек і універсал, а також «заряджений» хетчбек i30N. Розроблений в Технічному центрі Hyundai Motor Europe в Рюссельхаймі (Німеччина) автомобіль повністю відповідає європейським стандартам якості і безпеки. В Україні i30 Fastback буде продаватися в трьох комплектаціях (Express, Style і Premium).

ВІДЕО ДНЯ

З турботою про водія та пасажирів

Перший в сімействі легкових моделей бренду автомобіль в кузові фастбек поєднує комфорт і спортивний характер. Його відмінні риси - подовжений капот, елегантна, спадаюча до задньої стійки лінія даху, яка переходить у вкорочену кришку багажника. Є у автомобіля і інші унікальні риси в дизайні екстер’єру: зменшена в розмірі решітка радіатору Cascading Grille, видозмінена форма переднього бамперу з вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями, задні ліхтарі, що огинають корму і надають моделі динамічності, оригінальні легкосплавні колісні диски розміром від 15 до 17 дюймів.

Реклама

Не забули дизайнери й інженери марки і про практичність моделі: обсяг її багажного відділення становить 450 літрів, що на 55 літрів більше, ніж у хетчбека i30.

В Україні стартують продажі Hyundai i30 Fastback – 01
Реклама

Один з основних принципів, закладених Hyundai у модель i30 Fastback – турбота про водія і пасажирів цього автомобіля. Він оснащується новітнім комплексом систем активної безпеки і допомоги водієві Hyundai SmartSense, в який входять функції автономного екстреного гальмування, асистент запобігання фронтального зіткнення і система попередження фронтального зіткнення, інтелектуальний круїз-контроль, система попередження про виїзд зі смуги руху та інші.

В Україні стартують продажі Hyundai i30 Fastback – 02

«Завжди на зв’язку» – цей принцип Hyundai дотримує і в i30 Fastback: його власнику доступні вбудовані додатки Apple CarPlay і Android Auto, порт бездротової зарядки для смартфона, Bluetooth-модуль з розпізнаванням голосових команд і інші опції.

Реклама

i30 Fastback в Україні: комплектації та ціни

На українському ринку i30 Fastback буде доступнbq у трьох комплектаціях. У комплектації Express, вартістю від 616 900 гривень, автомобіль оснащено таким обладнанням: 6 подушок безпеки, системи електронної стабілізації (ESC) та утримання при старті на підйомі (HAC), клімат-контроль з системою антизапотівання, задні парктроники, електрорегулювання та обігрів дзеркал заднього виду, круїз-контроль, підігрів керма та передніх сидінь, система автоматичного відключення живлення Battery Saver, аудіосистема з підтримкою Bluetooth, світлодіодні денні ходові вогні, термовідштовхуюче скло Solar Control, 15-дюймові легкосплавні колісні диски та іншими опціями.

В Україні стартують продажі Hyundai i30 Fastback – 03

У комплектації Style, вартість якої стартує з 644 000 гривень, покупцю, додатково до опцій пакету Express, доступні вибір режиму водіння Drive Mode Select, електронне стоянкове гальмо з функцією утримання AUTO HOLD, передні парктроники, камера заднього виду, кнопка запуску двигуна та дистанційний чип-ключ Smart Key, електропривід складання дзеркал + підсвічування зони дверей, датчики дощу та тиску у шинах, 5" LCD-дисплей Touch Screen над центральною консоллю, повторювач покажчика повороту на дзеркалах заднього виду, панель приладів SUPER VISION з 4,2" LCD-монітором, 16-дюймові легкосплавні колісні диски та інше обладнання.

У максимальній комплектації Premium, ціна якої починається від 689 900 гривень, додатково до опцій пакетів Express та Style, покупець отримає мультимедійний комплекс з навігацією (кольоровий 8" LCD-дисплей Touch Screen), підтримку додатків Apple CarPlay та Android Auto (через USB-порт), підтримку Bluetooth (з розпізнаванням голосових команд), світлодіодні фари головного світла з підсвічуванням повороту, світлодіодні задні ліхтарі, комбіноване оздоблення сидінь (тканина+штучна шкіра) та 17-дюймові легкосплавні колісні диски.

В Україні стартують продажі Hyundai i30 Fastback – 04

Новий мотор та трансмісія

Реклама

В Україні Hyundai i30 Fastback буде доступний з 1.4 літровим 140-сильним турбодвигуном T-GDi. Він взаємодіє з 7-диапазонною роботизованою коробкою передач DCT з подвійним зчепленням. Розгін від 0 до 100 км/год у цієї модифікації моделі займає 9.2 секунди, а максимальна швидкість складає 208 км/год.

Детальну інформацію про автомобіль можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://zet.hyundai.com.ua/

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно