Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер

Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер

З 1 по 30 червня 2018 в офіційній дилерській мережі Renault діє спеціальна цінова пропозиція на придбання кросовера Sandero Stepway. Цей автомобіль приваблює своїм стильним дизайном, компактністю, гарною прохідністю та надійністю, а тепер – ще й ціною, яка приємно здивує.

ВІДЕО ДНЯ

Сучасний дизайн, інтер’єр нового рівня, поліпшена ергономіка, корисне обладнання та технології, а тепер ще й найнижча ціна серед кросоверів роблять покупку Sandero Stepway ще більш раціональною та привабливою.

Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер – 01
Реклама

Щоб поїздки містом чи поза його межами були комфортними та бажаними, необхідно мати надійний та практичний автомобіль. Високі бордюри, заїзди та з’їзди, нерівне дорожнє покриття, вибоїни, ґрунтові ділянки або, навіть, бездоріжжя під силу найдоступнішому кросоверу Renault Sandero Stepway. Цей автомобіль з першого погляду демонструє свій пригодницький характер.

З червня ціна на Renault Sandero Stepway неймовірно приваблива – від 358 616 грн. Завдяки запропонованим версіям та комплектаціям кожен має змогу обрати кросовер Sandero Stepway з оптимальним співвідношенням ціни, технічних характеристик та встановлених опцій.

Реклама
Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер – 02

Яскравий дизайн Renault Sandero Stepway не залишить автомобіль непоміченим на дорозі. На особливу увагу заслуговують фари сучасної форми, виконані у вигляді літери «C». Завдяки новим світлодіодним денним ходовим вогням фари яскраво виражені як вдень, так і вночі. А стильна решітка радіатора гармонійно поєднується з новим бампером і окантуванням протитуманних фар.

Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер – 03
Реклама

Крім яскравого дизайну Renault Sandero/Stepway відрізняється інтер’єром нового рівня:

– хромовані елементи і нові декоративні рішення на панелі приладів;

– нові, поліпшені і більш сучасні передні повітроводи;

– нове кермо з ексклюзивним оздобленням Soft Feel, неймовірно м’яким та приємним на дотик з більш тривалим терміном служби;

– нові варіанти оббивки сидінь, включаючи ексклюзивно доступні тільки для моделі Sandero Stepway.

Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер – 04

Кросовер Renault Sandero Stepway подарує комфортну поїздку водієві та пасажирам за рахунок корисного обладнання і технологій:

Реклама

– камера заднього огляду із заднім парктроніком дозволять здійснювати маневри, уникаючи зіткнень;

– система курсової стійкості вже в базовому обладнанні:

– система допомоги при старті на підйомі;

– індикатори поворотів з керуванням в один дотик;

– оновлена мультимедійна система з вбудованим навігатором Medianav Evolution.

Найнижча ціна серед кросоверів на Sandero Stepway надає можливість стати власником нового кросовера Renault, який забезпечить комфорт та впевненість під час поїздок містом чи за його межами.

Renault sandero stepway – найдоступніший кросовер – 05
Реклама

Renault Sandero Stepway. Найдоступніший кросовер!

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно